LOADING

Type to search

Blog Retete

Rețetă Tort Entremet – Curs Cofetărie Gratuit Online

Distrbuie

Cursuri Cofetărie Online

Înveți când vrei tu, în ritmul tău, oricând și de oriunde

Începe Gratuit 

EXOTIC GINGER TORT ENTREMET

Foarte ușor de accesat, la un 𝐜𝐥𝐢𝐜𝐤 distanță, acum pe 𝐘𝐨𝐮𝐓𝐮𝐛𝐞!

👉Cursul este aici, pe platforma de youtube: https://youtu.be/8tWP7zuC0fU

Bună tuturor,

Eu sunt Teodora și vă mulțumesc că ați apăsat butonul play!

Am pregătit pentru voi un curs tare frumos, un curs video cu durata de o oră, un curs complex din punct de vedere al tehnicilor de lucru, dar minunat în același timp.

Este Exotic Ginger Cake, Un tort Entremet sub formă de căciulă și monoportii căciuli.

Tortul este minunat! Cum am văzut aceste mulaje nu am mai stat pe gânduri și imediat mi le-am comandat!

Atât formă cât și compoziția tortului ne trimite cu gândul la copilărie , la momentele în care savurăm mere coapte cu nuci și scorțișoară împreună cu cei dragi.

Copilăria se regăsește în acest tort atât prin compoziție, cât și prin forma unică și veselă de căciuliță. Dinara Kasko uimește cu această formă specială de care te îndrăgostești la prima vedere!

Chiar dacă pare complex vom desluși misterele care se ascund în spatele acestui tort. Totul este matematică, iar dacă vom respecta algoritmii de lucru, succesul este garantat.

Complexitatea acestui tort reiese în primul rând din succesiunea straturilor ce ni se dezvăluie în momentul în care tăiem un astfel de tort. Această succesiune este alcătuită din diferite semipreparate. Ce înseamnă acest lucru? Practic în interiorul unui entremet se ascund mai multe rețete.

Realizarea acestui tort entremet necesită un timp mai îndelungat și elaborat  în comparație cu un tort normal. Timpul de realizare se extinde pentru că anumite semipreparate trebuie congelate pentru a putea fi introduse în schemă finală a tortului. Sunt foarte multe de spus, pe parcursul acestui curs vom aprofunda toate aspectele astfel încât reușita tortului să fie din prima pentru toții participanții.

Realizarea acestui tort entremet înseamnă o bună organizare astfel încât să ne usuram munca și să lucrăm eficient. Îți voi prezența toate tehnicile de lucru astfel încât tu să reușești și totul să fie o joacă.

Începem cu realizarea blatului, realizarea inserției, continuăm cu mousseul de vanilie și asamblarea tortului, realizarea glazurii velvet și decorul final al tortului utilizând pistolul de vopsit.

Acest tort face parte din MasterClassul de Torturi entremet, un MasterClass de 10 Torturi și 10 monoportii, Un curs complex de 11 ore.

Am investit mult suflet în acest curs și veți vedea acest lucru!! Este un curs tare fain!!

După ce urmărești acest curs vei reuși din prima.

Cursul video este însoțit și de cursul scris 20 de pagini cu foarte multe explicații.

Abia aștept să văd cum iese tortul tău sub formă de căciulă!

Înainte să te apuci de treaba mai am o întrebare!

Ție ce îți aduce aminte de copilărie?…

Tag-uri:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *