LOADING

Type to search

Termeni și condiții

 

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții (“Termeni”, “Termeni și condiții”) înainte de a utiliza site-ul www.bestoryteller.ro (“Serviciul”), operat de Media House Vision SRL (“noi”).

Accesul la și utilizarea Serviciului este condiționat de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care doresc să acceseze sau să utilizeze Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nici o parte a termenilor, atunci nu aveți permisiunea de a accesa Serviciul.

ACHIZIȚII / CUMPARARE

Dacă doriți să cumpărați orice produs sau serviciu pus la dispoziție prin intermediul Serviciului (“Achiziție”), vi se poate solicita să furnizați anumite informații relevante pentru achiziția dvs., incluzând, fără limitare, numărul cărții dvs. de credit, data de expirare a cărții dvs. de credit, adresa de facturare și informațiile dvs. de expediere.

Reprezentati si garantati ca: (i) aveti dreptul legal de a utiliza orice card (e) de credit sau alte metode de plata in legatura cu orice achizitie; și că (ii) informațiile pe care ni le furnizați sunt adevărate, corecte și complete.

Serviciul poate utiliza, utilizarea serviciilor terțe în scopul facilitării plății și finalizării Achizițiilor. Prin trimiterea informațiilor dvs., ne-ați acordat dreptul de a furniza informațiile acestor terțe părți în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula comanda dvs. în orice moment din motive care includ, dar nu se limitează la: disponibilitatea produselor sau a serviciului, erori în descrierea sau prețul produsului sau serviciului, eroare în comanda dvs. sau din alte motive.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula comanda dacă există suspiciuni de fraudă sau de o tranzacție neautorizată sau ilegală.

DISPONIBILITATE, ERORI ȘI INADVERTENTE  Actualizăm în mod constant ofertele de produse și servicii privind Serviciul. Este posibil să prezentăm întârzieri în actualizarea informațiilor despre Serviciu și în publicitatea noastră pe alte site-uri web. Informațiile găsite în Serviciu pot conține erori sau inexactități și pot să nu fie complete sau actualizate. Produsele sau serviciile pot fi imputate în mod incorect, descrise în mod incorect sau nu sunt disponibile în cadrul Serviciului și nu putem garanta exactitatea sau caracterul complet al informațiilor găsite în acest Serviciu. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza informațiile și de a corecta erorile, inadvertențele sau omisiunile în orice moment fără notificare prealabilă.

CONCURSUL ȘI PROMOȚIILE

Orice concursuri, tombole sau alte promoții (colectiv, “Promoții”) puse la dispoziție prin intermediul Serviciului pot fi reglementate de reguli care sunt separate de aceste Condiții de Termeni. Dacă participați la orice Promoții, consultați regulile aplicabile, precum și Politica noastră de confidențialitate. Dacă regulile pentru o promoție sunt în conflict cu acești Termeni și condiții, se vor aplica regulile de promovare.

CONTURI

Atunci când creați un cont cu noi, vă garantați că sunteți peste vârsta de 18 ani și că informațiile pe care ni le furnizați sunt corecte, complete și actualizate în orice moment. Informațiile inexacte, incomplete sau depășite pot duce la terminarea imediată a contului dvs. în cadrul Serviciului.

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și parolei, incluzând, dar fără a se limita la restricționarea accesului la computer și / sau cont. Sunteți de acord să acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile sau acțiunile care apar în contul dvs. și / sau parola, indiferent dacă parola dvs. este la Serviciul nostru sau la un serviciu terță parte. Trebuie să ne anunțați imediat după ce ați luat cunoștință de orice încălcare a securității sau utilizarea neautorizată a contului dvs.

Nu aveți dreptul să utilizați ca nume de utilizator numele unei alte persoane sau entități sau care nu este disponibil în mod legal pentru utilizare, un nume sau o marcă comercială care este supusă oricăror drepturi ale altei persoane sau entități, altele decât dvs., fără autorizația corespunzătoare. Este posibil să nu utilizați ca nume de utilizator niciun nume care este ofensator, vulgar sau obscen.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul, de a închide conturile, de a elimina sau de a edita conținutul sau de a anula comenzile la discreția noastră.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Serviciile și conținutul, caracteristicile și funcționalitatea lor originale sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Media House Vision SRL și a licențiatorilor săi. Serviciul este protejat de drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi ale Romaniei și ale țărilor străine. Marcile noastre comerciale nu pot fi folosite in legatura cu orice produs sau serviciu fara acordul scris prealabil al Media House Vision SRL.

LEGĂTURI LA ALTE SITE-URI WEB

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri web ale unor terțe părți sau servicii care nu sunt deținute sau controlate de Media House Vision.

Media House Vision nu are control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor și serviciilor web ale unor terțe părți. Nu garantăm ofertele niciuneia dintre aceste entități / persoane fizice sau site-urile acestora.

Recunoașteți și sunteți de acord că Media House Vision nu este răspunzător sau răspunzător direct sau indirect pentru orice prejudiciu sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau servicii terțe părți. Vă recomandăm cu insistență să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri sau servicii ale unor terțe părți pe care le vizitați.

REZILIEREA

Ne putem suspenda sau suspenda contul și putem interzice accesul la Serviciu imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, la discreția noastră, din orice motiv și fără limitare, inclusiv, dar fără a se limita la, încălcarea Termenilor.

Dacă doriți să vă întrerupeți contul, puteți întrerupe pur și simplu utilizarea Serviciului sau ștergerea informațiilor dvs. personale utilizând funcția de ștergere accesibilă pe pagina dvs. de cont – www.bestoryteller.com/cont

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască încetării vor continua să rezilieze, inclusiv, fără limitare, dispoziții privind proprietatea, garanții de renunțare, indemnizații și limitări ale răspunderii.

ÎMBUNĂTĂȚIRE / PIRATERIE

Distribuirea oricărui produs Media House Vision www.bestoryteller.ro  este strict interzisă și este considerată piraterie. Media House Vision va rezilia sau va suspenda orice cont care a găsit acest lucru și are dreptul de a urmări și de a solicita despăgubiri în cea mai mare măsură posibilă prin lege.  Este interzisă diseminarea tuturor informațiilor din cadrul acestei platforme, curs video și curs scris, sub formă de cursuri practice în cadrul școlilor de specialitate, cursuri organizate în mediul online sau orice tip de cursuri.  Acest drept aparține Media House Vision si reprezentantilor sai. Media House Vision are dreptul de a urmări și de a solicita despăgubiri în ceea ce privește aceste drepturi încălcate conform legilor în vigoare in ceea ce priveste drepturile de autor.

DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să apărați, despăgubiți și să vă protejați Media House Vision și licențiatul și licențiatorii săi și angajații acestora, contractorii, agenții, ofițerii și directorii împotriva și împotriva oricăror revendicări, daune, obligații, pierderi, datorii, costuri sau datorii, și cheltuieli (inclusiv, dar fără a se limita la onorariile avocaților), care rezultă din sau rezultă din a) utilizarea și accesul dvs. la serviciu de către dvs. sau de orice persoană care utilizează contul și parola dvs. sau b) încălcarea acestor Termeni.

LIMITARE A RĂSPUNDERII

În niciun caz, Media House Vision și directorii, angajații, partenerii, agenții, furnizorii sau afiliații săi nu vor fi responsabili pentru orice daune indirecte, incidentale, speciale, consecvente sau punitive, incluzând, fără a se limita la pierderea profiturilor, fondul comercial sau alte pierderi intangibile care rezultă din (i) accesul la sau utilizarea sau incapacitatea de a accesa sau de a folosi Serviciul; (ii) orice comportament sau conținut al oricărei terțe părți în cadrul Serviciului; (iii) orice conținut obținut de la Serviciu; și (iv) accesul, utilizarea sau modificarea neautorizată a transmisiilor sau a conținutului dvs., indiferent dacă se bazează pe garanție, contract, delictuală (inclusiv neglijență) sau orice altă teorie legală, indiferent dacă am fost sau nu informați despre posibilitatea unor astfel de daune, dacă se constată că o remediere prezentată în acest document a eșuat din scopul său esențial.

DISCLAIMER

Utilizarea dvs. de către Serviciu este de unică folosință. Serviciul este furnizat în baza “AȘA CUM ESTE” și “ASA CUM ESTE DISPONIBIL”. Serviciul este furnizat fără garanții de orice fel, expres sau implicit, incluzând, dar fără a se limita la, garanțiile implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, non-încălcare sau performanță. Media House Vision filialele sale, afiliații și licențiații săi nu garantează că: a) Serviciul va funcționa neîntrerupt, securizat sau disponibil în orice moment sau locație; b) orice erori sau defecte vor fi corectate; c) serviciul nu conține viruși sau alte componente dăunătoare; sau d) rezultatele utilizării Serviciului vor îndeplini cerințele dumneavoastră.

EXCLUDERI

Unele jurisdicții nu permit excluderea anumitor garanții sau excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, astfel încât limitările de mai sus nu se pot aplica pentru dvs.

DREPTUL GUVERNATOR

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din Romania, fără a ține seama de dispozițiile privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. Dacă o prevedere a acestor Termeni este considerată nevalabilă sau inaplicabilă de către o instanță, restul prevederilor acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi referitor la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am fi avut între noi cu privire la Serviciu.

SCHIMBĂRI

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui aceste Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este materială, vom furniza o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a oricăror noi condiții. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi determinat la discreția noastră. Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce toate revizuirile devin efective, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, nu mai sunteți autorizat să utilizați Serviciul.

CONTACTEAZA-NE

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați: cristianmihai.pana@gmail.com