LOADING

Type to search

Victoria Furduiu

În exclusivitate interviu cu câștigătoarea unui an de abonament premium: Victoria Furduiu.

“…dacă sunt pasionați, dacă le place, indiferent dacă au mai lucrat până acum, dacă au mai făcut sau nu, pot să facă 100% sigur… este un plus să ai tot timpul acces permanent, non stop de câte ori vrei și orice curs…”

Tamara Ciocan

Doamna Tamara, este din Roman, are 51 ani și iubește Fructele Prăjituri lucrate în Ciocolată.

S-a înscris la toate cursurile din platforma Be Story…mai multe…în minutele următoare…

Ana Raluca Mihalache

Nu credea în cursurile online

…a rămas WOW la Fructele Prăjituri lucrate în ciocolată… avea matrițele, dar nu știa cum să le folosească…

De ziua fiicei a realizat Căpșunile.  Nu-i venea să creadă…i-au ieșit din prima.

Nu se aștepta să fie atât de bine explicat cursul…

Raluca ne spune de ce trebuie să plătim pentru un curs de cofetărie…

Ionela Mihaila

Veselie, zâmbete și voie bună! Așa a fost azi la Be Story!

Chiar în prima zi de primăvară am avut plăcerea de a sta de vorbă cu Ionela și familia ei minunată. Ne-am răsfățat cu ciocolată caldă și înghețată, copiii au fost foarte încântați!

Vă las pe voi să urmăriți acest interviu plin de energie pozitivă, Ionela este o persoană tare făină, emană doar energie pozitivă, neapărat să-i faceți o vizită la laborator, veți savura cele mai frumoase și delicioase prăjituri și veți avea ocazia s-o cunoașteți personal!

Ioana Carmen Proca

Prietenie pe termen lung

Ioana este cursantul nostru încă de când am lansat platforma de cursuri online, iubește cursurile noastre, iar cel mai mult îi place faptul că fiecare curs al nostru are și partea video la care se poate uita de fiecare dată când are nevoie.

Be Story consolidează prieteniile și face lucrurile frumoase să meargă mai departe!

Simina Elena Amariutei

Continuăm călătoria Be Story, o călătorie fascinantă care a adunat în data de 11 Februarie 1920 de înscrieri la cursurile din platformă….mai avem puțin și depășim pragul de 2.000 înscrieri la cursurile de cofetărie.

În fruntea clasamentului se află Temperarea Ciocolatei cu de 500 înscrieri. Este un curs gratuit și-l recomand!

Chiar dacă nu suntem obișnuiți să plătim educație, pentru că se presupune că educația este gratis, ne-am obișnuit să primim rețete gratis la tot pasul….cursanta de astăzi a decis să investească în metode de lucru care funcționează, metodele cursurilor Be Story Teller.

Andreea Vilcec

…după ce a a urmat cursul de Tortul Entremet scria următoarele: „ Bună Teodora, cursul Tortului Entremet este un real succes, pe mine m-a cucerit. Combinația este deosebită și gustul impresionant. Clar că va urmă în curând și cursul de fructe. Deoarece nu am apucat să fac acest tor de sărbători i-am dat altă culoare, clienții mei au fost plăcut impresionați și chiar va fi următorul tort în ordinea preferințelor…”

Da! Acest tort, este un tort divin atât prin gust, arome și decor. Exact cum a scris acest tort entremet se poate realiza oricând, nu trebuie să fie Crăciun sau Paște, este atât de bun încât noi cei de la Be Story l-am face zilnic….!

La puțîn timp a urmat și Cursul de Fructele Prăjituri lucrate in Ciocolată după metoda unică a Teodorei, a urmat și Cursul Rocher…a urmat și Cursul de Nuga…a urmat și Cursul de Inghețată…

…ce mai urmeaza ne spune chiar ea:  Andreea Vilcec

Elena Herbei

Elena este prima persoană care a urmat toate cursurile de cofetărie online Be Story Teller.

Află ce a detreminat-o pe Elena să meargă mai departe.
Descoperă cât de simplu a fost pentru ea să implementeze metdele de lucru oferite în cursurile online.
A fost prima persoană care a validat informațiile și tehnicile oferite în cursurile Be Story.