LOADING

Type to search

Loredana Floristeanu

𝐀 𝐟𝐚̆𝐜𝐮𝐭 𝐜𝐞𝐯𝐚 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭 𝐬̦𝐢 𝐚 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬 Cofetăria cu Laborator “𝐅𝐥𝐨 𝐁𝐚𝐤𝐞𝐫𝐲 𝐒𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧” 𝐢̂𝐧 𝐋𝐢𝐯𝐞𝐫𝐩𝐨𝐨𝐥 – 𝐔𝐊
𝐔𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐢𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚!!

Bianca Mihai

Îndrăgostită de Be Story – Bianca Mihai
Eleganță, căldură, energie, sinceritate, pasiune…. cuvinte minunate care ne-au cucerit!!
Bianca îți mulțumim că ne-ai ales și îți mulțumim pentru acest interviu care va inspira multe persoane!

Georgiana Dumitrache

Un interviu în exclusivitate cu Georgiana Dumitrache!
Seria interviurilor continuă cu Georgiana, pasioanată de cofetărie, de tot ce este calitativ și frumos.
O lăsăm pe Georgiana să va spună mai multe desprea povestea ei!
  • este atât de multă valoare…
  • 12luni dacă nu te dedici chiar nu reușești să parcurgi…

Alina Alexandrov

Alina Alexandrov, chef vegan și instructor în acest domeniu.

Alina Alexandrov este chef vegan certificat. Fondatoarea primului restaurant vegan din Constanța (2014) și creatoarea conceptului Poftă de Verde. În prezent detinatoarea restaurantului Jophiele – Poftă de Verde.

Organizează cursuri de gătit raw vegan pentru pasionați, susține traininguri și creează meniuri vegane pentru restaurantele care vor să abordeze acest domeniu culinar.

A participat la concursuri naționale și internaționale de gastronomie alături de A.C.E.E A unde a obținut medalii de aur, argint (Iași, Brașov, Bcuresti) și cupe (În Serbia la categoria desert vegan, la ultima ediție a concursului Cupa Vegetariană organizat la Brașov 2016 a fost câștigătoarea cupei la categoria Raw vegan Black Box)

Pentru că suntem atenți la cerințele voastre în ceea ce privește domeniul produselor vegane, pe platforma de cursuri Bestory Teller găsiți și cursuri vegane minunate susținute de Chef Alina Alexandrov!

Un chef cu o vastă experiență în acest domeniu, Alina vine să va întâmpine cu bucurie și voie bună!

Haideți s-o ascultăm pe Alina!

Andreea Florina Tudor

Andreea, o cursantă tare dragă, care face Macarons din prima…
 
Pe lângă faptul că este o persoană minunată, este și un om talentat, conștiincios și foarte muncitor. Ne-am cunoscut în urmă cu 11 ani în maternitate! Se pare că viața este plină de surprize, chiar dacă au trecut câțiva ani buni de atunci, ne-am reîntâlnit cu ajutorul mediului online!
 
Andreea a devenit cursantă la Bestory și este foarte încântată de cursurile noastre. Toate produsele i-au ieșit din prima! Este lucrul care contează cel mai mult pentru noi, reușită din prima la toate produsele de pe platformă.
 
Va las s-o cunoașteți pe Andreea! Vibe-ul ei plin de energie și voie bună o să va cucerească pe loc!

Delia Mihet

Un interviu în exclusivitate cu Delia Mihet

Poate va întrebați cine este Delia? Este câștigătoarea unui Abonament Premium pe viață la Bestory!

Anul acesta, chiar de ziua mea de naștere, am organizat marea tombolă, un Abonament Premium pe viață unui cursant Premium.

Delia este o persoană plină de energie și voie bună, veți observa aceste lucruri chiar din interviu, este pasionată de cofetărie și de produse de calitate. Cel mai mare vis al ei este să-și deschidă un laborator de cofetărie cu produse de calitate și cu eticheta Bestory. Ne încântă foarte mult acest lucru!!!

Delia, te felicităm din toată inima, ești un om deosebit și iți dorim să-ti vezi visul împlinit! Iar, noi cei de la Bestory, să venim la marea deschidere!

Victoria Furduiu

“…dacă sunt pasionați, dacă le place, indiferent dacă au mai lucrat până acum, dacă au mai făcut sau nu, pot să facă 100% sigur… este un plus să ai tot timpul acces permanent, non stop de câte ori vrei și orice curs…”

Tamara Ciocan

Doamna Tamara, este din Roman, are 51 ani și iubește Fructele Prăjituri lucrate în Ciocolată.

S-a înscris la toate cursurile din platforma Be Story…mai multe…în minutele următoare…

Ana Raluca Mihalache

Nu credea în cursurile online

…a rămas WOW la Fructele Prăjituri lucrate în ciocolată… avea matrițele, dar nu știa cum să le folosească…

De ziua fiicei a realizat Căpșunile.  Nu-i venea să creadă…i-au ieșit din prima.

Nu se aștepta să fie atât de bine explicat cursul…

Raluca ne spune de ce trebuie să plătim pentru un curs de cofetărie…

Ionela Mihaila

Veselie, zâmbete și voie bună! Așa a fost azi la Be Story!

Chiar în prima zi de primăvară am avut plăcerea de a sta de vorbă cu Ionela și familia ei minunată. Ne-am răsfățat cu ciocolată caldă și înghețată, copiii au fost foarte încântați!

Vă las pe voi să urmăriți acest interviu plin de energie pozitivă, Ionela este o persoană tare făină, emană doar energie pozitivă, neapărat să-i faceți o vizită la laborator, veți savura cele mai frumoase și delicioase prăjituri și veți avea ocazia s-o cunoașteți personal!

Ioana Carmen Proca

Prietenie pe termen lung

Ioana este cursantul nostru încă de când am lansat platforma de cursuri online, iubește cursurile noastre, iar cel mai mult îi place faptul că fiecare curs al nostru are și partea video la care se poate uita de fiecare dată când are nevoie.

Be Story consolidează prieteniile și face lucrurile frumoase să meargă mai departe!

Simina Elena Amariutei

Continuăm călătoria Be Story, o călătorie fascinantă care a adunat în data de 11 Februarie 1920 de înscrieri la cursurile din platformă….mai avem puțin și depășim pragul de 2.000 înscrieri la cursurile de cofetărie.

În fruntea clasamentului se află Temperarea Ciocolatei cu de 500 înscrieri. Este un curs gratuit și-l recomand!

Chiar dacă nu suntem obișnuiți să plătim educație, pentru că se presupune că educația este gratis, ne-am obișnuit să primim rețete gratis la tot pasul….cursanta de astăzi a decis să investească în metode de lucru care funcționează, metodele cursurilor Be Story Teller.

Andreea Vilcec

…după ce a a urmat cursul de Tortul Entremet scria următoarele: „ Bună Teodora, cursul Tortului Entremet este un real succes, pe mine m-a cucerit. Combinația este deosebită și gustul impresionant. Clar că va urmă în curând și cursul de fructe. Deoarece nu am apucat să fac acest tor de sărbători i-am dat altă culoare, clienții mei au fost plăcut impresionați și chiar va fi următorul tort în ordinea preferințelor…”

Da! Acest tort, este un tort divin atât prin gust, arome și decor. Exact cum a scris acest tort entremet se poate realiza oricând, nu trebuie să fie Crăciun sau Paște, este atât de bun încât noi cei de la Be Story l-am face zilnic….!

La puțîn timp a urmat și Cursul de Fructele Prăjituri lucrate in Ciocolată după metoda unică a Teodorei, a urmat și Cursul Rocher…a urmat și Cursul de Nuga…a urmat și Cursul de Inghețată…

…ce mai urmeaza ne spune chiar ea:  Andreea Vilcec

Elena Herbei

Elena este prima persoană care a urmat toate cursurile de cofetărie online Be Story Teller.

Află ce a detreminat-o pe Elena să meargă mai departe.
Descoperă cât de simplu a fost pentru ea să implementeze metdele de lucru oferite în cursurile online.
A fost prima persoană care a validat informațiile și tehnicile oferite în cursurile Be Story.