LOADING

Type to search

Blog

Ouă din ciocolată

Distrbuie

Ouă din ciocolată

Nu sunt perfecte, dar sunt ale mele. Este pentru prima dată când fac ouă din ciocolată. Prima experiență a fost Crăciunul trecut când m-am jucat cu brazii din ciocolată. Mi-a plăcut atât de mult încât mi-am propus ca aceste sărbători frumoase să fie animate cu multă ciocolată.

Faptul că sunt îndrăgostită de ciocolată nu este o noutate. Cred că este cel mai frumos capitol din toată cofetăria. Să poți imortaliza pentru mult timp un moment al anului, folosind ciocolata, mi se pare incredibil.

Când faci ceea ce-ți place nu mai simți oboseala, nebunia și haosul care se creează în jurul tău atunci când lucrezi cu ciocolata….. nu mai contează! Colorantii  sar peste tot, ciocolata zboară și ea….este o magie totală!!!

Pentru realizarea acestor ouă am folosit ciocolată belgiană temperată manual, coloranți speciali pentru cicolata, unt de cacao și multă dragoste. Este un domeniu în care trebuie să investești mult timp, un ou nu se face dintr-o bătaie de palmă. Sunt anumiți timpi care trebuie respectati…asa că în maxim 3 zile te poți bucura de un ou magic. Plus că fiecare ou este special, poți realiza ceva unic!

Vă doresc sărbători frumoase alături de cei dragi, sănătate, bucurii și să va bucurați de venirea primăverii!

Impresii și experiențe dulci!

* indicates required

Impresii și experiențe dulci!

* indicates required

Tag-uri:
Articolul anterior
Urmatorul articol

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *