LOADING

Type to search

Blog

Fructe Prajituri

Distrbuie

Fructe Prajituri

Cum a luat naștere cursul fructe prăjituri?

Anul trecut survolând pe site-urile de specialitate mi-au sărit în ochi câteva matrițe frumoase de la Pavoni și anume matrițele de fructe. Eram la curent cu prăjiturile sub formă de fructe realizate de marele Cedric, pe care îl admir foarte mult, și făcând o legătură între matrițe și prăjiturile sub formă de fructe am zis că este momentul să încerc ceva nou. Așa că mi-am cumpărat prima formă de prăjituri și anume mandarina. Nu știam exact care va fi răspunsul celorlalți la vederea produsului final mai ales că era ceva foarte nou și de multe ori noutățile s-ar putea să creeze reticență în jurul lor.

Sunt și cofetar în același timp, dar lucrez singură la tot ce înseamnă dulciuri. Le realizez pentru mine și pentru cei dragi. Neavând o presiune asupra mea, am avut timp să testez și să dezvolt multe în acest domeniu. Fiind singură mi-ar fi fost imposibil să realizez aceste fructe manual, așa cum le face Cedric și echipa lui,….să faci 1000 de fructe ar fi însemnat un timp enorm. Cum mi-a ajuns prima matriță am și început să testez și să analizez. Timpul petrecut în producție este unul foarte important, nu poți pierde timp…trebuie să fii eficient. Trebuia să găsesc o soluție astfel încât aceste fructe prăjituri să iasă într-o formă perfectă, să poată fi transportate în siguranta…..foarte multe criterii de îndeplinit!

După ce am realizat primul fruct, mandarina, m-a cuprins o plăcere maximă încât a trebuit să comand toate matrițele. Găsisem formula perfectă pentru aceste prăjituri. Într-un an de zile am avut timp să le perfecționez, să îmbunătățesc toți pașii în realizarea lor. Anul 2019 a fost anul în care aceste prăjituri au atins apogeul în tot ce înseamnă realizarea lor. La început am stricat multe fructe, din greșeli învățam toți, și asta este un lucru bun mai ales că simți exact ce trebuie să repari și să îmbunătățești.
Timp de un an de zile am făcut foarte multe fructe, candy bar uri specifice. Au creat senzație, oamenii foarte încântați de ele. Acest lucru m-a bucurat enorm!

 

Fructe Prajituri

 

Cum a venit ideea unui curs?

Cristian, soțul meu, m-a tot urmărit, a urmărit și oamenii din jurul acestor fructe prăjituri, reacția persoanelor interesate în a realiza aceste fructe. A avut încredere în mine. De anul trecut îmi vorbise de ideea unui curs, dar de fiecare dată nu eram pregătită. Și tot amânam momentul, până când anul acesta am început filmările. Și eu urmăresc cursuri online de specialitate, îmi place foarte mult acest lucru mai ales că pot viziona când am timp, nu trebuie să mă deplasez astfel încât am costuri mici. Ideea unui curs online se îmbina perfect cu ceea ce eu de fapt făceam.

Filmările au durat în jur de o săptămână. A durat atât de mult pentru că este un curs complex, cu multe tehnici și amănunte care necesită atenție. A fost și un volum mare de muncă. S-a filmat cu 5 camere, exact ca în televiziune. Practic bucătăria s-a transformat într-un platou de filmări. Am râs foarte mult, au fost și glume și emoții în fața camerelor. Apoi a urmat perioada în care s-a montat cursul, tot ce a fost filmat a trebuit analizat și pus foarte bine cap la cap astfel încât să iasă ceea ce trebuie.

A venit momentul lansării cursului.
Un moment așteptat de foarte multă lume.

Mi-am propus ca cei care vor achiziționa cursul să facă aceste fructe încă de la prima încercare. Lucru care s-a și întâmplat! Acest curs este gândit astfel încât să nu existe secrete în realizarea acestor prăjituri, sunt punctate foarte bine amănuntele importante care duc la reușita lor. Nu ai cum să dai greș!
Pe lângă cursul video există și un curs scris foarte bine explicat, structurat. Dacă citești și vezi în același timp cursul video este tot ce îți trebuie.

Am primit multe mulțumiri de la persoanele care au făcut fructele, chiar se simte fericirea în jur! Și când primești și un telefon de mulțumire este tot ce contează!

Când faci o investiție o faci în primul rând pentru tine și apoi pentru cei din jurul tău!

Fenomenul de fructe prăjituri lucrate în ciocolată a început să ia amploare în toată țara cât și în străinătate. Acest curs a ajuns în Spania, Germania, Danemarca, Norvegia…. Este un lucru minunat. Asta înseamnă că sunt oameni mulți care apreciază ceea ce facem, apreciază produsele de calitate și ne apreciază pe noi cei care realizăm și depunem eforturi mari pentru aceste frumuseți.

Toate persoanele care au achiziționat cursul fructe prăjituri au intrat într-o comunitate a fructelor. În această comunitate persoanele discută liber, cer păreri, sfaturi, se postează imagini cu fructele realizate…practic este gândită ca o comunitate de suport. Ce mă bucură și mai mult este faptul că fructele au ieșit din prima la toți cursanții care le-au încercat.

Pentru că îmi place foarte mult să împart cu cei din jurul meu experiențele dulci vă pot spune că Bestoryteller nu se oprește aici. Avem planuri mari!

Faptul că am dat startul primei platforme de cursuri online din România este un lucru mare și ne mândrim cu acest lucru. Vor urma și alte cursuri frumoase!

 Nu uitati….să fiți dulci în fiecare zi!

Nu înceta niciodată să înveți!
Dedică-te dezvoltării personale și profesionale. Să nu îți permiți niciodată să te mulțumești cu ce știi deja sau să te complaci în mediocritate.
Câștigă prin învățare și orin aplicarea celor învățate mai bine și mai rapid decât competitorii tăi. “Brian Tracy”

Ce crezi? Arată-ne puțină dragoste lăsand un comentariu mai jos!

Tag-uri:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *