LOADING

Type to search

Blog

Mandarina

Distrbuie

Mandarina, prima formă care m-a cucerit!!! Cum am văzut acest silicon la Pavoni am zis că este musai să-l am. Nu a trecut mult timp și mi-am luat întreaga colecție de mulaje!

La prima vedere ai zice că este foarte ușor să lucrezi cu ele…depinde foarte mult ce rezultate vrei să obții. După câteva încercări am ajuns la rezultatul pe care mi-l doream!  Ca și criterii importante pe care le-am urmărit în realizarea lor forma perfectă și rezistența la transport au primat! Anul trecut am realizat câteva candy bar-uri unice care au uimit prin frumusețea acestor fructe! Foarte mulți m-au întrebat ce sunt… dacă sunt acoperite cu marțipan sau pastă de zahăr, dacă sunt fructe trase în zahăr cum se făcea  pe timpuri…..multe întrebări până când se ajungea face to face cu fructul.

Scorțișoara mă caracterizează! Prima compoziție pe care am gândit-o pentru mandarină a fost mousseul de ciocolată cu lapte, scorțișoară, portocală și inserție jeleu de portocală!

M-am decis și la a doua compoziție a mandarinei și anume: mousse de ciocolată cu lapte și scorțișoară alături de un cremeux de vanilie! Compoziția m-a cucerit pe loc!!

Iubesc ciocolata și formele ei diverse!!!

Tag-uri:

2 Comentarii

  1. Nicolae Iuliana 11 martie 2019

    Felicitări Teo, esti minunata si deosebită ptr ceea ce faci si cu drag ne împărtășești!

    Răspunde
  2. Crina Baciu 15 martie 2019

    Buna,ma fascineaza aceste minunatii dulci , Felicitari pt tot ceea ce fáci , cu mare drag así vrea sa invat si eu , asa ca así dorii informatii, Multumesc anticipat

    Răspunde

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *