LOADING

Type to search

Info

Despre Be Story Teller & Teodora

Distrbuie

Cam așa începe povestea blogului: Teodora mă numesc și 39 de ani împlinesc …

Toate încep din copilărie….și acum îmi amintesc că miroseam tot ce urma să mănânc, dacă nu mirosea bine nici nu gustam. Si voi ați fost la fel? M-am bucurat, ca toți ceilalți, de pâinea făcută în casa, de plăcinte, prăjituri ….de produse bune și naturale! Cea mai mare bucurie a mea a fost frișca naturală care se găsea în cofetarii sub forma vărsată…3kg de frișcă mi-a pus doamna vânzătoare într-o pungă și ce credeți că a urmat? Am savurat-o pe țoată fară să mi se facă rău.

Au trecut anii și m-am apucat de torturi! Anisia, era bebeluș, iar eu noaptea vârcolac…studiam, citeam și urmăream o grămadă de site-uri, bloguri și tutoriale pe internet! Cum urma o zi de naștere a unui prieten se știa tortul era cadou din partea mea!! Toate astea până am urmat și cursurile de cofetar în cadrul unei scoli de specialitate! Profesorii iți deschid ochii…restul depinde doar de tine. Nu m-am angajat  în domeniu, am preferat să rămână o pasiune, o activitate pe care s-o fac cu drag, în care să investesc timp și resurse pentru a învața în mod continuu. Ceea ce s-a și întâmplat! Și astfel am reușit să dezvolt brandul personal Bunătățile’lu Teo.

Cine mă cunoaște știe că ador ciocolata neagră atât simplă cât și în creme pe care le-aș savura cu polonicul… ador mousseul, cremosul, ganacheul, pralinele …tot ce are ciocolată neagră să vina la mine! Vreți și voi? Chiar a luat naștere o dragoste mare în direcția ciocolatei. Exact ca în medicină și cofetăria are multe ramuri, iar într-un final observi că una dintre ele ți se potrivește perfect !

BESTORYTELLER un nou proiect pe care l-am gândit de mult timp și care devine public! Prin acest proiect doresc să împart o parte din munca mea cu voi, o parte din experiența mea să ajungă și la persoanele interesate! Vor fi articole, diferite materiale informative….cum bine ați ghicit totul se va desfășura în jurul cofetăriei!

Intenționez să fac și un grup de suport, o comunitate unde putem discuta liber pe diferite subiecte, vor fi articole și multe gânduri așternute! Vom evolua împreună!

Un alt proiect online este un gând al meu! Voi aborda diverse subiecte despre produsele dulci, cum se pot realiza, tehnici de lucru, multe secrete, într-un cuvânt o parte din experiența mea va fi transmisă catre persoanele interesate.

Să fim cât mai dulci!

Vă aștept cu impresii și experiențe dulci!

Urmatorul articol