LOADING

Type to search

Blog

Bucurii de toamnă

Distrbuie

Este toamnă afară, este toamnă și în sufletele noastre!

Va prezint un tort de nuntă mai deosebit, fără pastă de zahăr, fără etaje, fără pompozități….un tort simplu, frumos și spectaculos!

Cu Alexa am vorbit de câteva ori la telefon după care a urmat și o întâlnire face to face pentru a ne cunoaște și a dezbate detaliile din ziua nunții.

Nunta a avut loc într-o locație deosebită, în mijlocul naturii, extrem de frumos totul. O locație rustică, caldă și plină de culori chiar la marginea pădurii.

Iubesc oamenii care îmi lasă mâna liberă atât la decor cât și la compoziție. Am realizat un tort de nuntă mai altfel, un tort care s-a îmbinat perfect cu natura, care s-a contopit cu atmosfera nunții!

Iubesc ciocolata foarte mult! Ce mai mare provocare a unui cofetar este să lucreze în ciocolată. Întotdeauna am prefarat căile mai grele…tot decorul tortului este realizat din ciocolată veritabilă, adică ciocolată adevărată care se încăpățânează mai tot timpul și pe care trebuie s-o domolesti prin diverse tehnici ca s-o aduci acolo unde vrei tu. Începând de la crenguțe, ciuperci de copaci, ciupercuțe vesele și scoarța de copac …toate sunt realizate manual și din ciocolată. Cursul nostru gratuit de temperare îl găsiți aici: https://cursuri.bestoryteller.ro/cursuri/curs-cofetarie-online-temperarea-ciocolatei/

Mușchii de copac au fost realizați dintr-un “aluat” special, rețeta gratuită o găsiți aici: https://www.bestoryteller.ro/sponge-decor/

Pe lângă tortul deosebit, invitații au mai fost surprinși și cu fructe prăjituri în formă de mere și pere. Alexa și Dan, au ales special merele și perele! Sunt fructele care simbolizează toamna, aceste prăjituri în formă de fructe au adus bucuria toamnei în sufletele invitaților. Cursul de fructe prăjituri îl gășiți aici: https://cursuri.bestoryteller.ro/cursuri/prajituri-fructe-lucrate-in-ciocolata/

Alexa și Dan, să aveți parte de multă iubire, înțelegere și să vă iubiți până la adânci bătrâneți! Vă mulțumesc că am putut să mă prind în hora nunții voastre!

Tag-uri:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *