LOADING

Type to search

Oferta Cursuri Cofetarie

Înghețată de casă – Parfait & Sorbet – 26 de rețete – Curs gelaterie atizanală – 3 ore curs video

Distrbuie

ÎNGHEȚATĂ DE CASĂ - PARFAIT & SORBET

3 Ore curs Video

Reușești și experimentezi alături de mine 26 de rețete explicate pas cu pas și posibilitatea de a-ți realiza și alte varietăți de înghețată

45 pagini – Curs scris foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante

TU CUM VREI SĂ FIE ÎNGHEȚATA TA?

Cremoasă, răcoritoare, parfumată, gustoasă, să-ți gâdile simțurile să nu te poți opri din mâncat!?…fără aditivi și alte invenții ale industriei.

Nici un rege al celor mai îndepărtate timpuri nu a rămas indiferent la gustul atât de bun al înghețatei.

Nici noi nu putem sta deoparte, savurăm câte jumate de kilogram odată, și o putem face așa cum ne dorim după dorințele noastre, suntem liberi să alegem pentru noi!

În zilele noastre ne putem prepara înghețată chiar la noi acasă fără eforturi foarte mari. Cu o mașină de înghețată la prețuri rezonabile, putem realiza rețete minunate de înghețată. Deasemenea putem realiza cremoasele parfait fără a fi necesară o mașină de înghețată.

Toate produsele dulci ni le putem prepara acasă cu ingrediente cât mai bune, iar rețetele pot fi accesorizate după gustul nostru!

ÎNGHEȚATĂ DE CASĂ - PARFAIT & SORBET - CURS ONLINE

SĂ NE PUTEM FACE ACASĂ ÎNGHEȚATA PE CARE NE-O DORIM ESTE CEVA FANTASTIC

Datorită cererii foarte mari, înghețata se prepară la scară largă, la nivel industrial. Acest lucru naște și dezavantaje în ceea ce privește calitatea înghețatei. Calitatea fiind una inferioară din păcate. Dacă suneti curioși și citiți eticheta unei cutii de înghețată îmi veți da dreptate. Multe invenții ale industriei care nu au ce căuta în farfuria noastră.

Ar trebui să privim în trecut și să ne întoarcem la începuturile înghețatei când totul era mai simplu, mai frumos și mai sănătos. Astfel cu ingrediente simple și de calitate ne putem prepara acasă acest desert mult râvnit și cu o istorie controversată.

Înghețata este consumată atât în perioadele calde cât și reci ale anului. Este produsul pe care îl găsim în magazine tot timpul anului!

Sunt sigură că nu puteți rezista în fața unei înghețate bune! Cedez chiar și eu!

Ce este spectaculos la acest desert? Faptul că poate fi preparat cu multe zile înainte de a fi servit. Stocat în condiții optime, acest desert devine irezistibil în momentul în care aveți invitați. Doar deschideți congelatorul și serviți înghețată!

Am conceput un curs de gelaterie artizanală, fără aditivi și fără emulgatori, un curs care se adresează tuturor pasionaților de dulciuri, este un curs care îmbină multe rețete și texturi diverse!

Cursul îmbină atât rețete pentru mașina de înghețată cât și rețete fără mașina de înghețată!

inghetata de casa ca un profesionist

Înghețata este și desertul meu favorit, sunt sigură că și al vostru!

Știți zicala cui pe cui se scoate? O să vă spun o întâmplare hazlie, din timpul liceului: pe timpul unei tabere la munte am consumat atât de multă înghețată încât câteva zile nu am mai avut glas, am vorbit doar prin semne cu ceilalți, am pierdut chiar și trenul spre casă pentru a savura câteva cornete cu înghețată, iar la câteva zile (când am ajuns acasă) mi-a revenit glasul imediat după ce am consumat o caserolă de înghețată! Concluzie…zicala este adevărată!!!

Acest curs se adresează tuturor pasionaților de înghețată, se adresează persoanelor care doresc să-și prepare o înghețată sănătoasă sau un parfait cremos și fin chiar la ei acasă fără aditivi și alte invenții ale industriei.

Apasă butonul de mai jos pentru a te înscrie la 

Cursul Online – ÎNGHEȚATĂ DE CASĂ

Înghețată de casă

Nu puteți rezista în fața unei înghețate bune!

Parfait

Cremoasele parfait fără a fi necesară o mașină de înghețată.

Sorbet

Răcoritor – te hidratează în zilele călduroase…

Istoria înghețatei este una foarte îndepărtată, dar și plină de secrete în același timp!

Cu foarte mulți ani în urmă chiar înaintea erei noastre, sunt povești care îl amintesc pe împăratul Chinei, Tang, mare iubitor de zăpadă amestecată cu lapte și siropuri de fructe, o rețetă pe care o ținea ascunsă de ochii multor curioși.

În Imperiul Roman, împăratul Claudius Caesar își trimitea slujitorii în munți pentru a-i aduce zăpadă. Cu această zăpadă, bucătării pregăteau o rețetă de înghețată îmbogățită cu siropuri și fructe.

În anul 1295, Marco Polo a adus în Italia (din China) o rețeta mai aparte de înghețată care conținea lapte, zăpadă și alte adaosuri. Era pasul important al înghețatei care definise trecerea de la înghețata din zăpadă și siropuri la o îngheța mai cremoasă.

Retetea de înghețată a Catherinei de Medici, căsătorită cu regale Henri al II-lea, marchează un moment important în Franța în 1553.

Casă Regală din Anglia se bucură, deasemenea, de înghețată cremoasă numită “cream ice” care avea și privilegiul de a se afla în meniurile regelui Charles I.

Până la mijlocul secolului 17 doar clasele sociale privilegiate, adică doar cei care erau pe lângă casele regale, se bucurau de acest minunat desert.

Acest lucru avea să se schimbe și asta datorită sicilianului Procopio, care în 1660 începe să comercializeze renumita să rețetă de înghețată care conținea gheață, lapte, unt, smântână și ouă. Café Procope-prima cafenea din Paris unde se găsea această înghețată minunată.

Reteta Sorbet

În America înghețata a ajuns mai târziu și anume în anul 1744, când a fost adusă drept cadou pentru guvernatorul din Maryland, William Bladen. În anul 1776 se deschidea primul magazin destinat comercializării înghețatei la New York.

Înghețata a fost desertul preferat și al lui George Washington, el ar fi cheltuit sume impresionante în acest sens.

Datorită inventării aparatelor frigorifice, producerea înghețatei s-a extins și mai mult, în ziua de azi ea fabricandu-se la nivel industrial.

În anul 1843 s-a inventat primul congelator, iar în 1951 se deschidea prima fabrică de înghețată din America. Lucrurile au evoluat paralel și în Europa, rețetele și procedeele de lucru se îmbunătățeau.

În anul 1903 a apărut și cornetul de înghețată, Italo Marchiony care avea o mașină de înghețată de stradă, naște idea acestui cornet comestibil.

Inghetata de casa

Citește în continuare și află toate detaliile.

Instructor Be Story Teller

Teodora Pană

A fost și este un mare secret să realizezi înghețată.

Împărtășesc cu tine metoda mea “secretă”

De fapt, nu știu dacă este un mare “secret” dar, nu am mai văzut pe nimeni care să folosească această metodă. Funcționează de minune! Este o tehnică grozavă…

Acest curs se adresează tuturor pasionaților de înghețată, se adresează persoanelor care doresc să-și prepare o înghețată sănătoasă sau un parfait cremos și fin chiar la ei acasă fără aditivi și alte invenții ale industriei.

Cursul vizează atât rețete cu mașină de înghețată cât și rețete fără mașină de înghețată.

Chiar dacă aveți acasă o mașină de înghețată puteți prepara și rețete care nu implică mașină de înghețată. Va sfătuiesc să faceți acest lucru pentru că veți fi mult mai productivi in momentul in care doriți să vindeți înghețată.

Prima parte a cursului se axează pe realizarea rețetelor și turbinarea lor la mașina de înghețată, iar a două parte a cursului se adresează parfait-rilor (rețete ce nu implică mașina de înghețată).

În ambele variante, condiția principală este următoarea: folosirea ingredientelor naturale și de calitate asigură un produs final foarte bun. Secretul unei înghețate bune este asigurat de către ingredientele de calitate.

Înghețata poate fi accesorizata cu diverse fructe confiate (merișoare, caise, stafide, cireșe etc.), nuci (alune de pădure, arahide coapte, fistic, nuci comune etc), poate conține cafea, rom, vanilie, ciocolată, caramel. Frumusețea acestui produs reiese tocmai din această diversitate a ingredientelor.

Parfait de casa

Ți s-a întâmplat să mergi la un curs și când ajungi acasă să nu ai rezultate?

 Curs online, curs bine pus la punct, bine structurat astfel încât să fie accesat ușor și de oricine indiferent de țara în care locuiește și să fie ușor de lucrat… fără foarte multe ustensile pompoase!

Garantie 100%

Respecți toți pașii din curs și rezultatul este garantat.

Ai la dispoziție 14 zile să testezi cursul. Dacă ești nemulțumit de curs trimite-ne un e-mail și îți vei primi banii înapoi (100% garantat). 

De ce? Pentru că avem încredere în cursurile noastre.

 Vrem să investești fără nici un risc!

Avem încredere în noi și am transmis încredere. Pe lângă încredere am transmis valoare și s-a întors valoare atât în viața noastră cât și în viața participanților.

Înghețată de casă - Parfait & Sorbet

Nu am nici un client nemulțumit! Toți reușesc din Prima!

CUM FUNCTIONEAZA

Etapa 1 - Urmărești Cursul

Toți au de câștigat!  Iți dezvăluim medoda. Ai imediat la informațiile valoroase.

Etapa 2 - Aplici imediat!

Imediat, după ce ai văzut partea video și ai citit cursul scris, te poți apuca de lucru!

Etapa 3 - Creativitate

Cremoasă, răcoritoare, parfumată, gustoasă…nu te poți opri din mâncat înghețată!

CE SPUN CLIENȚII BE STORY TELLER…

Siminia Elena Amariutei

“Atunci când iubești ceea ce faci, celelalte aspecte care te motivează vin de la sine. Este foarte clar că te vei dezvolta armonios în carieră dacă ai ales să faci ceea ce îți dorești.

Făcând ceea ce ne place, transmitem celorlalți valorile, ideile, creativitatea și individualitatea noastră prin rezultatul muncii noastre.

Provocările din domeniul în care excelăm aduc cu ele o satisfacție imensă. De aceea este atât de recomandat să acceptăm provocările, să ne depășim temerile și să ieșim din zona de confort. Când facem ceea ce ne place, părțile mai puțin plăcute sunt îmbrăcate mai ușor de o aură pozitivă.”

Maria Tamara Ciocan

”Cursuri pe care mi le doream foarte mult! Sa pot invata de acasa cand vreau eu,in confortul casei e cel mai minunat lucru! Teo tu si echipa ta sunteti cei mai tari! Recomand cu incredere! Daca eu care nu sunt experta am reusit, cu siguranta reuseste oricine!”

Apasă butonul de mai jos pentru a te înscrie la 

Cursul Online – ÎNGHEȚATĂ DE CASĂ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CUI SE ADRESEAZĂ?

❓Îmi trebuie multă experiență ca să pot realiza aceste deserturi?
Nu! Cursurile sunt gândite în așa mod încât îl pot accesa toate persoanele pasionate indiferent dacă au mai multă sau mai puțină experiență! Se adresează tuturor: pasionați, cofetari cu experiență, zugravi …..oricine poate realiza acest desert!

✅ Acest cursuri se adresează tuturor pasionaților de cofetărie! Le-am gândit astfel încât și cei care au un minim de cunoștințe să-l poată accesa și să le fie ușor în realizarea lui.

ACCES PE VIAȚĂ ȘI DE ORIUNDE!

Am acces pe viață?
 Da, ai acces pe viață la acest curs. Din momentul în care l-ai accesat este al tău pentru totdeauna. Chiar și când pleci în vacanță și vrei să te uiți, introduci userul și parola și funcționează perfect!

 

Îl pot accesa de oriunde?
 Indiferent de țara în care locuiești, poți accesa acest curs! Lumea online oferă multe posibilități și facilitează multe! Eu sunt adepta cursurilor online! De ce ? În primul rând mă uit la ele când am timp, costurile sunt mai mici pentru că nu trebuie să mă deplasez dintr-o țară în alta, am acces la curs toată viața! Și înainte de culcare cu telefonul în mână mă uit la cursuri!

ÎNVEȚI CÂND VREI TU - ÎN RITMUL TĂU

Ți s-a întâmplat să nu ai chef, dispozitie să muncești sau să studiezi, deși trebuia să o faci în acel moment?
Având la dispoziție un curs online, înveți când vrei tu –  la 3 noaptea sau la primele ore ale dimineții…

 

Poți urmări cursul mai repede sau mai lent, în funcție de ritmul tău.

 

✅ Cursul video –  este completat și de un cursul scris foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante.  Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit. 

 

Vei învăța cum să lucrezi într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

CE GĂSESC ÎN CURSURI?

✅ Cursurile video sunt usor de parcurs si primești metodele de lucru care funcționează! Realizarea rețetelor și tot ce implică.

✅ Cursurile video –  sunt completate și de un cursuri scrise foarte detaliate, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante, imagini cu secțiuni… Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit. 

Vei învăța cum să lucrezi într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

Capitol dedicat decorului și tot ce implică acesta.

POSIBILITATEA SĂ REVEZI CURSUL DE MAI MULTE ORI PENTRU FIXAREA INFORMAȚIEI

Unele persoane spun că nimic nu se compară cu experiența directă, atunci când vezi live instructorul și îți împărtășește cunoștințele lui.

…de acord, DAR cursurile online au un avantaj incomparabil – faptul că poți revedea lecțiile de câte ori vrei, exact așa cum au fost predate și explicate.

 

Care este filmul tău preferat? de cate ori ai ravăzut acest film? Știu persoane care s-au uitat la un film și de 50 ori și încă îl mai urmăresc și acum.

 

Te poți întoarce la o anumită informație din mijlocul cursului, exact la acea informație de care aveai nevoie.

 

 Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

POT FACE CADOU ACESTE CURSURI UNEI PERSOANE DRAGI?

 Desigur, le poți face cadou unei persoane dragi! Va fi un cadou pe viață, va fi un cadou unic și care îl va ajuta în dezvoltarea lui profesională! Plus că te va ține minte pentru tot restul vieții!

CARE ESTE INVESTIȚIA MEA?

 Cum se poate cumpăra un curs? Contează moneda?
 Cursul se poate cumpăra foarte simplu de pe platform noastră! Pașii sunt ușor de urmat, în caz că nu te descurci ne poți suna oricând la numărul de telefon din site și te vom ajuta!
Nu contează ce monedă ai pentru că se va face o conversie automată astfel încât indiferent dacă ai yeni, dolari, lire….transferul va fi făcut!

SE DERULEAZĂ ÎNTRE ANUMITE ORE CURSURILE?

 Nu! Acest cursuri au fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care le va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

POSIBILITATEA SĂ REVEZI CURSUL DE MAI MULTE ORI PENTRU FIXAREA INFORMAȚIEI

Unele persoane spun că nimic nu se compară cu experiența directă, atunci când vezi live instructorul și îți împărtășește cunoștințele lui.

…de acord, DAR cursurile online au un avantaj incomparabil – faptul că poți revedea lecțiile de câte ori vrei, exact așa cum au fost predate și explicate.

Care este filmul tău preferat? de cate ori ai ravăzut acest film? Știu persoane care s-au uitat la un film și de 50 ori și încă îl mai urmăresc și acum.

Te poți întoarce la o anumită informație din mijlocul cursului, exact la acea informație de care aveai nevoie.

 Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

ă!

Tag-uri:
Articolul anterior
Urmatorul articol