LOADING

Type to search

Fara categorie

Tort în formă de cireșe – CHERRY CAKE

Distrbuie

Este tare deosebit acest tort! Mulajul a fost dezvoltat și realizat de către Dinara KASKO, un pastry chef de renume, pregătirea profesională pe partea de arhitectură se vede în toate mulajele pe care le dezvoltă.

A scos modele unice pe care vi le recomand cu mare drag.

Am pregătit un curs tare frumos, un curs complex din punct de vedere al tehnicilor de lucru, dar minunat în același timp.

Chiar dacă pare complex la prima vedere, vom desluși misterele care se ascund în spatele acestui tort. Totul este matematică, iar dacă vom respecta algoritmii de lucru, succesul este garantat.

Complexitatea acestui tort reiese în primul rând din succesiunea straturilor ce ni se dezvăluie în momentul în care tăiem un astfel de tort. Această succesiune este alcătuită din diferite semipreparate. Ce înseamnă acest lucru? Practic în interiorul acestui entremet se ascund mai multe rețete. De aici reiese complexitatea lui!

Realizarea unui tort entremet necesită un timp mai îndelungat și elaborat în același timp, în comparație cu un tort normal. Timpul de realizare se extinde pentru că anumite semipreparate trebuie congelate pentru a putea fi introduse în schema finală a tortului.

Acest entremet înseamnă o bună organizare astfel încât să ne usuram munca și să lucrăm eficient.

În partea video veți observa cu ușurință această schemă desfășurată pe capitole.

Tort în formă de cireșe – CHERRY CAKE

Citită de peste 5000 de pasionați de cofetărie

Povestea zilei este o poveste de cofetărie, de vânzări, de marketing, de întâmplări inspiraționale trimisă aproape zilnic.

Abonează-te este Gratuit

Articolul anterior
Urmatorul articol

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *