LOADING

Type to search

Oferta Cursuri Cofetarie

Tort Entremet – Tort de Sărbători

Distrbuie

Legătura dintre noi și natură… asta semnifică pentru mine îmbinarea acestor culori.

Roșul îți amintește că trebuie să trăiești, să te bucuri și să iubești!

Verde și Roșu

Legătura dintre noi și natură… asta semnifică pentru mine îmbinarea acestor culori. Îmi place să stau pe bancă, în aer liber, și să privesc întreaga pătură verde care se așterne în fața mea…este verdele din iarba care tocmai a răsărit, este prospețimea care apare în fiecare anotimp, este renașterea naturii pe care o vedem și simțim mereu… îți încântă ochii, te relaxează, iar sângele îți circulă armonios prin vene…acest roșu pâlpâie la vederea verdelui crud care te înconjoară!

Sărbătorile înseamnă muncă și relaxare, agitație și odihnă…rosu și verde în două cuvinte. Tortul de sărbători trebuie să îmbine aceste două culori într-un raport echilibrat, astfel încât balanța să încline spre relaxare și odihnă, glazura verde pe care am ales-o semnifică acest lucru, este un verde deshis care îți încântă ochii. Parcă vezi prin el! Privești încântător spre ceea ce va urma, visezi la viitorul apropiat, la schițele și planurile creionate.

Roșul îți amintește că trebuie să trăiești, să te bucuri și să iubești!

Să aveți sărbători frumoase,cu bucurii și sănătate!

 Click aici!👇

Curs Tort de Sărbători

Eu și ea

Prima întâlnire …ce poți spune la prima întâlnire? Rămâi înmărmurit, tracul te cuprinde…fara cuvinte…

Nu știu cum să încep, nu-mi găsesc cuvintele…

De fiecare dată, cu o zi înainte de începerea filmărilor, îmi organizez gândurile, pas cu pas fiecare detaliu….când ajungem face to face “minunea” se intampla…imi crește pulsul, cuvintele încep să alerge ca la maraton/ ca nebunele…

“Dragule, pune-mi, te rog, un gin!”

“Se rezolvă, draga mea!”

Ginul și apa tonică fac o echipă buna….așa că toți ne tratam cu acest gin magic!

Ușor, ușor madam se da pe brazdă. Nu are încotro!

Ați ghicit cine este madam? Dacă nu, vă spun eu…este camera e filmat!

Ne-am decis să realizăm un curs online, un curs bine pus la punct, bine structurat astfel încât să fie accesat ușor și de oricine indiferent de țara în care locuiește și să fie ușor de lucrat… fără foarte multe ustensile pompoase!

Urmărești Cursul

Aplici imediat!

Realizezi Tort Entremet

Tort de Sărbători

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, am decis că este timpul să facem un curs special și anume un tort entremet etajat. Este gândit ca și piesă centrală de pe masa de Crăciun/sărbători. Alături de familie, de prieteni și de cei dragi ție, într-o atmosferă caldă și senină, vă puteți bucura cu toții de momentul  minunat al sărbătorilor și puteți încununa totul cu un tort deosebit.

Când mă gândesc la sărbători mă gândesc la caramel, nuci și la alte câteva elemente.

Acest tort atinge aceste idei: are caramel, are nuci coapte, migdale, fistic, ananas și cocos. Toate prinse într-o horă perfectă.

Iubesc brâurile din ciocolată! Atât simple cât și texturate. Sunt realizate manual. Îmi place să creez, iar sărbătorile asta înseamnă. Să faci ceva frumos cu mâinile tale și să împarți cu ceilalți bucuria acestui lucru realizat de tine. Brâul din ciocolată asta semifica…ne ține pe toți unul lângă celălalt, ne ține uniți și ne creează bucurii!

Iubesc florile naturale cât și florile uscate. Toate sunt atât de minunate! Cu mulți ani în urmă…cam  20 de ani…culegeam flori, le uscam și împreună cu soțul meu făceam tablouri….și acum privesc cu drag aceste talouri! Este ceea ce ne oferă natura, trebuie doar să le culegem! Și sunt eterne!

Tortul de sărbători pe care vi-l propun conține toate aceste elemente: o explozie de arome, un brâu simplu și de mare efect din ciocolată, flori și conuri uscate ….toate într-o horă frumoasă de sărbători!

✅ Cui i se adresează acest curs?

Acest curs se adresează tuturor pasionaților de cofetărie, cu mai multă sau mai puțină experiență, contează să vrei să înveți, iar când ai toate elementele totul devine și mai ușor!

✅ Ce conține cursul?

Cursul este format din 2 părți: o parte video și o parte scrisă. Cursul video dureaza 1h:20min, iar cursul scris are 20 de pagini, poate fi printat și salvat pe calculator sau chiar pe telefon.

✅ Ce conține cursul scris?

Cursul scris este foarte detaliat, este plin de informații și tehnici de lucru. Aici găsești rețetele explicate pas cu pas, înveți cum să faci o glazură foarte simplă și de efect, cum să glazurezi torturile, cum să etajezi corect, înveți să faci un brâu din ciocolată într-o manieră simplă, sigură și rapidă, înveți să lucrezi cu caramelul curgător care este “vulcanul” din inima tortului…..

✅ Ce voi vedea în cursul video?

Îți arăt cum să faci acest tort! Fără secrete!

Tot ce este detaliat în cursul scris ia viață în cursul video!

✅ Vin sărbătorile, aș putea să fac cadou acest curs unei persoane dragi?

Da, poți face cadou acest curs, va fi un cadou minunat, un cadou pe viață, iar de fiecare dată când se va uita la curs își va aduce aminte de faptul că cineva i-a făcut cadou acel lucru care i se potrivește perfect, un cadou inedit!

✅ Cum adică pe viață?

Exact pe viață! Din momentul în care ai luat un curs de la noi, el îți va aparține și te poți bucura de el toată viața. Echipa Bestory Teller garantează acest lucru! Ne-am luat angajamentul de a duce acest proiect până la adânci bătrâneți, iar după noi vor rămâne urmașii care vor contiuna ceea ce noi am început să facem cu mare drag și pasiune!

Feeria de Crăciun!

Sunete de zurgălăi, luminițe colorate,

 Vocile colindătorilor se aud în zare

 Este mare sărbătoare!

 Fulgi de nea, vântul răzleț, Moș Crăciun

 Este Noaptea de Ajun!

 Noaptea cea mai așteptată, cea mult visată

 Este Crăciun!

 Să le aveți pe toate…bucurie, veselie, sănătate și gânduri curate,

 Este Feeria de Crăciun!

Acest tort reprezintă Feeria de Crăciun, el îmbină toate aceste sentimente și trăiri, îmbină armonia clipelor de sărbători, dragostea, iubirea și speranța!

Tort Entremet

Cum ar fi să ai propriul tău Vulcan?

Sună înfiorător? Probabil te gândești la unul care te înspăimântă cu lava lui fierbinte… ei bine…eu îți propun un Vulcan blând și prietenos, un Vulcan dulce și plin de arome !

Lava lui curge din inima tortului!

Un caramel curgător cu aspect de lavă! Ce poate fi mai minunat?

Un spectacol impresionant să tăi acest tort alături de cei dragi, iar surpriza să vină din interiorul lui!

Să ne adunăm cu toții în jurul lui, iar cu ochii plini de bucurie să ne înfruptăm că niște copii zglobii!

Curs Tort de Sărbători

De ce facem asta?

România este într-un punct interesant pe piața educației online. Adică oamenii încep să se educe tot mai mult din online, dar resursele din care pot să o facă sunt limitate.

Posibil sa cauți direct pe google ”how to..”, decât să cauți în limba română ceva similar. Mai bine cauți direct cursuri online în engleză.

Dar asta înseamnă că suntem într-un punct cheie în care putem să oferim fiecare dintre noi și altora din ce știm.

Înseamnă că suntem în punctul în care ne putem ajuta și educa între noi. Vrem o comunitate care se ridică singură și se educă singură fără să se bazeze pe instituțiile statului, pe institutiile formale.

Avem nevoi mai specifice decât ceea ce oferă o educație formală. Adică te ajută scoala, dar nu îți rezolvă problema. Vrem modalități de educare online, pe piața din România.

Poate țintim sus, dar cu asta în minte am creat Be STORY Teller
Oricât de multă teorie despre mersul pe bicicletă citești, înveți să mergi pe ea, doar atunci când încerci tu. Poate nu îți iese din prima, dar cu fiecare pas te prinzi mai bine cum funcționează.

Astăzi, în România, ca să facem o prăjitură este foarte simplu. Rețete există la tot pasul.
Intră în inboxul tău, în contul tău de facebook sau pe google. Caută și vei găsi tot ce ai nevoie. În era informației și a tehnologiei, nu mai există “secrete”. Ele atârnă din copacii cunoașterii la tot pasul, trebuie doar să le culegi.
Ce lipsește astăzi ca să faci diferența?
Deși virtual poți avea orice îți dorești, în realitate nu poți avea TOT. Trebuie să alegi!

 „A livra informație nu înseamnă educatie”
În această eră în care google și youtube sunt la putere s-a pierdut ceva fundamental, s-a pierdut educația și evoluția ghidată.
Nu informația este cheia la absolut orice. Căutăm pe google și ne suprasolicităm cu prea multă informație, cu prea multe idei. De fapt nu obținem pe anumite domenii ceea ce ne dorim…

Informația este foarte ieftină sau gratis. În schimb educația va deveni din ce în ce mai scumpă!
De ce? Pentru educație reală este nevoie de un instructor, de un ghid, de cineva care să-ți dea feedback la ce faci și să te ghideze acolo unde ai nevoie.
Mă bucur că oamenii își dau seama că doar având informația nu le garantează nimeni rezultate. Valoarea informației este zero fără rezultate, oamenii vor soluții, vor rețeta pas cu pas.
Mai bine aloc timp substanțial în care să mă educ decât zile pline cu multă informație și fără rezultate. Ce vei găsi în cursurile Be Story Teller? Te învățam în mod real să înveți ceea ce noi știm.
Nu te certific, nu îți dau diplomă! Noi obținem rezultate!
Ești cursantul nostru și te ghidăm pas cu pas!
De ce? Pentru că oamenii vor să învețe de la cei cu puterea propriului exemplu!
 

Curs Tort de Sărbători

Tag-uri:
Articolul anterior
Urmatorul articol