LOADING

Type to search

Oferta Cursuri Cofetarie

Cafetino Curs Online

Distrbuie

Îți mulțumesc că te-ai alăturat activității mele! Acest lucru îmi dă încredere și tărie că munca pe care am depus-o în tot acest timp nu a fost în zadar.

📖 Cursul CAFETINO

Sunt extraordinar de mandră de echipa mea pentru ceea ce a reușit să facă. Fiecare în parte a dat tot ce a avut mai bun din el pentru a livra un curs premium, știu ce emoții și cată pregătire stau în spatele acestui curs, e normal să fiu mandră de ce am reușit să realizăm impreună.

Din experientă știm că munca bună se transformă în rezultate și mai bune atunci când e făcută cu drag.

Știu că deja există tone de informație online. Știu că orice problemă este la o căutare pe google distantă de a fi rezolvată.

Dar, eu vreau să dau mai departe mai mult decât informație brută.

 Te asteaptă o aventură foarte faină.

❤️ Dacă incă nu te-ai înscris, dar vrei și tu să îți faci Desertul Cafetino într-un mod mai avansat, mai profesionist și mai structurat, mai ai câteva ore la dispoziție să te decizi…

Eu te primesc cu drag.
Teodora

 Click VREAU

Be STORY Teller

Super entuziasmată de cursul pe care l-am lansat!

Este curs online, un curs bine pus la punct, bine structurat astfel încât să fie accesat ușor și de oricine indiferent de țara în care locuiește și să fie ușor de lucrat… fără foarte multe ustensile pompoase!

Se numește “Cafetino”

Are atingerea ciocolatei negre, aroma caramelului, lichior de cafea, un blat minunat cu ness și arahide coapte!

Este un desert îndrăzneț, cu personalitate puternică, elegant și apetisant în același timp!

Urmărești Cursul

Aplici imediat!

Realizezi Cafetino!

Cafetino

Îți pun următoarea întrebare 

 “Trebuie să te naști cofetar sau poți dezvolta asta în timp?”

 Îmi amintesc că miroseam tot ce urma să mănanc, dacă nu mirosea bine nici nu gustam. Și voi ați fost la fel? M-am bucurat, că toți ceilalți, de pâinea făcută în casă, de plăcinte, prăjituri ….de produse bune și naturale! Cea mai mare bucurie a mea a fost frișca naturală care se găsea în cofetarii sub formă vărsată…3kg de friscă mi-a pus doamna vanzătoare într-o pungă și ce credeți că a urmat? Am savurat-o pe toată fară să mi se facă rău.

  Au trecut anii și m-am apucat de torturi! Anisia, era bebeluș, iar eu noaptea vârcolac…studiam, citeam și urmăream o grămadă de site-uri, bloguri și tutoriale pe internet! Cum urma o zi de naștere a unui prieten se știa tortul era cadou din partea mea!! Toate astea până am urmat și cursurile de cofetar în cadrul unei scoli de specialitate! Profesorii iți deschid ochii…restul depinde doar de tine. Nu m-am angajat  în domeniu, am preferat să rămână o pasiune ,o activitate pe care s-o fac cu drag, în care să investesc timp și resurse pentru a învață în mod continuu. Ceea ce s-a și întâmplat! Și astfel am reușit să dezvolt brandul personal Bunătățile’lu Teo.

 Cine mă cunoaște știe că ador ciocolata neagră atât simplă cât și în creme pe care le-aș savura cu polonicul…ador mousseul, cremosul, ganacheul, pralinele …tot ce are ciocolata neagra să vina la mine! Vreți și voi? Chiar a luat naștere o dragoste mare în direcția ciocolatei. Exact ca în medicină și cofetăria are multe ramuri, iar într-un final observi că una dintre ele ți se potrivește perfect !”

Că să răspund la întrebare: Depinde de tine, atâta tot.

✅ Acest curs se adresează tuturor pasionaților de cofetărie! L-am gândit astfel încât și cei care au un minim de cunoștințe să-l poată accesa și să le fie ușor în realizarea lui.

✅ Cursul video este completat și de un curs scris de 10 pagini foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante. Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit.

✅ Vom învăța cum să lucrăm cu aceste matrițe într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

Realizarea rețetei și tot ce implică: creme mousse-uri, eu folosesc extrem de puțin zahăr în rețete, veți vedea acest lucru (chiar și mousse-uri fără zahăr), blat, inserții. In cursul scris, este și o imagine cu secțiunea și straturile explicate.

Capitol dedicat decorului și tot ce implică acesta.

….de ziua mea am pregătit un desert minunat! Exact pe gustul meu! Are atingerea ciocolatei negre, aroma caramelului, lichior de cafea, un blat minunat cu ness și arahide coapte!

Cafetino!

Pe mine m-a fermecat încă de la prima vedere! Parcă eram hipnotizată!

Ce este cursul Desert Cafetino?
 În acest curs vei afla cum să faci exact desertul așa cum le fac și eu! Întregul mod de lucru se află în acest curs!! Cursul cuprinde o parte video de 52 minute și un suport scris de 10 pagini cu toate detaliile.

 Se derulează între anumite ore cursul?
 Nu! Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

Am acces pe viață?
 Da, ai acces pe viață la acest curs. Din momentul în care l-ai accesat este al tău pentru totdeauna. Chiar și când pleci în vacanță și vrei să te uiți, introduci userul și parola și funcționează perfect!

Îl pot accesa de oriunde?
 Indiferent de țara în care locuiești, poți accesa acest curs! Lumea online oferă multe posibilități și facilitează multe! Eu sunt adepta cursurilor online! De ce ? În primul rând mă uit la ele când am timp, costurile sunt mai mici pentru că nu trebuie să mă deplasez dintr-o țară în alta, am acces la curs toată viața! Și înainte de culcare cu telefonul în mână mă uit la cursuri!

 Cum se poate cumpăra cursul? Contează moneda?
 Cursul se poate cumpăra foarte simplu de pe platform noastră! Pașii sunt ușor de urmat, în caz că nu te descurci ne poți suna oricând la numărul de telefon din site și te vom ajuta!
Nu contează ce monedă ai pentru că se va face o conversie automată astfel încât indiferent dacă ai yeni, dolari, lire….transferul va fi făcut!

Trebuie să investesc mult ca să pot realiza desertul Cafetino?
 Nu! În primul rând îți trebuie un singur silicon care nu este scump! Eu am ales matrițele de la Pavoni pentru că se lucrează foarte bine, au 20 de inserții (asta însemnă că faci 20 de prăjituri dintr-o lovitură) și nu sunt scumpe! Echipa de la Cofetarul Isteț vă poate oferi mai multe informații!

Îmi trebuie multă experiență ca să pot realiza acest desert?
Nu! Cursul este gândit în așa mod încât îl pot accesa toate persoanele pasionate indiferent dacă au mai multă sau mai puțină experiență! Se adresează tuturor:pasionați, cofetari cu experiență, zugravi …..oricine poate realiza acest desert!

Când pot face Desertul Cafetino?
Imediat, după ce ai văzut partea video și ai citit cursul scris, te poți apuca! Ce este interesant este faptul că dacă ai uitat ceva poți accesa imediat cursul și te poți duce direct la partea care te interesează. Poți derula, de la un capitol la altul.

 Pot face cadou acest curs unei persoane dragi?
 Desigur, îl poți face cadou unei persoane dragi! Va fi un cadou pe viață, va fi un cadou unic și care îl va ajuta în dezvoltarea lui profesională! Plus că te va ține minte pentru tot restul vieții!

 

 

De ce facem asta?

România este într-un punct interesant pe piața educației online. Adică oamenii încep să se educe tot mai mult din online, dar resursele din care pot să o facă sunt limitate.

Posibil sa cauți direct pe google ”how to..”, decât să cauți în limba română ceva similar. Mai bine cauți direct cursuri online în engleză.

Dar asta înseamnă că suntem într-un punct cheie în care putem să oferim fiecare dintre noi și altora din ce știm.

Înseamnă că suntem în punctul în care ne putem ajuta și educa între noi. Vrem o comunitate care se ridică singură și se educă singură fără să se bazeze pe instituțiile statului, pe institutiile formale.

Avem nevoi mai specifice decât ceea ce oferă o educație formală. Adică te ajută scoala, dar nu îți rezolvă problema. Vrem modalități de educare online, pe piața din România.

Poate țintim sus, dar cu asta în minte am creat Be STORY Teller
Oricât de multă teorie despre mersul pe bicicletă citești, înveți să mergi pe ea, doar atunci când încerci tu. Poate nu îți iese din prima, dar cu fiecare pas te prinzi mai bine cum funcționează.

Astăzi, în România, ca să facem o prăjitură este foarte simplu. Rețete există la tot pasul.
Intră în inboxul tău, în contul tău de facebook sau pe google. Caută și vei găsi tot ce ai nevoie. În era informației și a tehnologiei, nu mai există “secrete”. Ele atârnă din copacii cunoașterii la tot pasul, trebuie doar să le culegi.
Ce lipsește astăzi ca să faci diferența?
Deși virtual poți avea orice îți dorești, în realitate nu poți avea TOT. Trebuie să alegi!

 „A livra informație nu înseamnă educatie”
În această eră în care google și youtube sunt la putere s-a pierdut ceva fundamental, s-a pierdut educația și evoluția ghidată.
Nu informația este cheia la absolut orice. Căutăm pe google și ne suprasolicităm cu prea multă informație, cu prea multe idei. De fapt nu obținem pe anumite domenii ceea ce ne dorim…

Informația este foarte ieftină sau gratis. În schimb educația va deveni din ce în ce mai scumpă!
De ce? Pentru educație reală este nevoie de un instructor, de un ghid, de cineva care să-ți dea feedback la ce faci și să te ghideze acolo unde ai nevoie.
Mă bucur că oamenii își dau seama că doar având informația nu le garantează nimeni rezultate. Valoarea informației este zero fără rezultate, oamenii vor soluții, vor rețeta pas cu pas.
Mai bine aloc timp substanțial în care să mă educ decât zile pline cu multă informație și fără rezultate. Ce vei găsi în cursurile Be Story Teller? Te învățam în mod real să înveți ceea ce noi știm.
Nu te certific, nu îți dau diplomă! Noi obținem rezultate!
Ești cursantul nostru și te ghidăm pas cu pas!
De ce? Pentru că oamenii vor să învețe de la cei cu puterea propriului exemplu!
 

Vei avea acces la curs toată viața!

Cursul online va fi însoțit și de un suport de curs scris cu foarte multe informații, detalii, rețeta explicată pas cu pas, o schemă generală de lucru pe care am gândit-o sub formă de “blocuri”. Aceste informații scrise se pot printa și le poți pune în biblioteca ta!

Micile detalii, sunt cele mai importante!

Având deja toată experiența mea în lucrul cu acest desert îți va fi extrem de ușor să il faci! Micile detalii, care poate ți se par banale, sunt cele mai importante! Sunt sigură că și cei care se tem de ciocolată,la finalul cursului o vor iubi!! Și o vor prețui și mai mult!

📢 IL CAFETINO!

Primești metodele de lucru care funcționează!

Vei beneficia de suportul scris al cursului ce conține toate informațiile, detaliile, rețeta explicată pas cu pas! Poți printa aceste informații și pune în biblioteca ta!

Vei afla cum să lucrezi cu ciocolata într-un mod cât mai simplu și de mare efect pentru Cafetino!

Vei afla rețeta de mousse, inserții, blat delicioas și tehnica de lucru a acestui desert, tipsuri.

Vei afla cum să  decorezi și să il pui în evidentă în cadrul unui eveniment.

✅Sigur știi pe cineva care are și el nevoie de rețetă!
Fă-i un bine și povestește-i de CAFETINO!
✅ Like, Share & Love! ❤️

Cafetino