LOADING

Type to search

Oferta Cursuri Cofetarie

Nuca de Cocos – Curs Online

Distrbuie

Curs online unic în România

Cumperi acest curs ca investiție!

📖 Curs Online Nuca de Cocos

Nuca de cocos sau simbolul Paradisului, unul dintre cele mai frumoase daruri pe care ni le-a oferit natura, plină de vitalitate și prospețime!

 ÎN CE CONSTĂ MAI EXACT?

Ai acces instant, dupa achizitionare, la cursul video. Este ușor de parcurs si primești metodele de lucru care funcționează!

Vei beneficia si de suportul scris al cursului ce conține toate informațiile, detaliile, rețeta explicată pas cu pas! Poți printa aceste informații și le poți pune în biblioteca ta!

Vei afla cum să lucrezi cu ciocolata într-un mod cât mai simplu și de mare efect.

 Vei afla cum s-o decorezi astfel încât să pară ca și o nucă de cocos reală.

3 ETAPE

Etapa 1 - Urmărești Cursul

Ai acces imediat la materialele video cu Teodora Pană. Înveți concret cum să realizezi fiecare pas.

Descoperi toate secretele pentru a putea realiza nuca de cocs așa cum este ea, cu textura, pulpa si suc.

Etapa 2 - Aplici imediat!

Imediat, după ce ai văzut partea video și ai citit cursul scris, te poți apuca de lucru! Ce este interesant este faptul că dacă ai uitat ceva poți accesa imediat cursul și te poți duce direct la partea care te interesează. Poți derula, de la un capitol la altul.

Etapa 3 - Realizezi Nuca de Cocos!

Vei realiza o prajitura cu care vei impresiona chiar si pe cei mai pretentiosi. Reactiile sunt WOW!…

Este curs online, un curs bine pus la punct, bine structurat astfel încât să fie accesat ușor și de oricine indiferent de țara în care locuiește și să fie ușor de lucrat… fără foarte multe ustensile pompoase!

Garantie 100%

Respecți toți pașii din curs și rezultatul este garantat.

Ai la dispoziție 14 zile să testezi cursul. Dacă ești nemulțumit de curs trimite-ne un e-mail și îți vei primi banii înapoi (100% garantat). 

De ce? Pentru că avem încredere în cursurile noastre.

 Vrem să investești fără nici un risc!

❤️ Eu am încredere în mine și am transmis încredere. Pe lângă încredere am transmis valoare și s-a întors valoare atât în viața mea cât și în viața participanților.

Nu am nici un client nemulțumit! Toți reușesc din Prima!

Nuca de Cocos

Ca și aspect seamănă foarte mult cu o nucă de cocos reală, atât prin realizarea decorului cât și prin aspectul compoziției.
Când tăi această nucă de cocos se aude sunetul crustei crocante din ciocolată, iar din mijlocul ei curge lichiorul de cocos care îți răsfăță privirea și simțurile.

 CUI SE ADRESEAZĂ?

❓Îmi trebuie multă experiență ca să pot realiza acest desert?
Nu! Cursul este gândit în așa mod încât îl pot accesa toate persoanele pasionate indiferent dacă au mai multă sau mai puțină experiență! Se adresează tuturor: pasionați, cofetari cu experiență, zugravi …..oricine poate realiza acest desert!

✅ Acest curs se adresează tuturor pasionaților de cofetărie! L-am gândit astfel încât și cei care au un minim de cunoștințe să-l poată accesa și să le fie ușor în realizarea lui.

 CE GĂSESC ÎN CURS?

✅ Cursul video este usor de parcurs si primești metodele de lucru care funcționează! Realizarea rețetei și tot ce implică.

✅ Cursul video –  este completat și de un curs scris de 10 pagini foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante, imagine cu secțiunea și straturile explicate. Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit. 

Vei învăța cum să lucrezi matrița într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

Capitol dedicat decorului și tot ce implică acesta.

 ACCES PE VIAȚĂ ȘI DE ORIUNDE!

Am acces pe viață?
 Da, ai acces pe viață la acest curs. Din momentul în care l-ai accesat este al tău pentru totdeauna. Chiar și când pleci în vacanță și vrei să te uiți, introduci userul și parola și funcționează perfect!

Îl pot accesa de oriunde?
 Indiferent de țara în care locuiești, poți accesa acest curs! Lumea online oferă multe posibilități și facilitează multe! Eu sunt adepta cursurilor online! De ce ? În primul rând mă uit la ele când am timp, costurile sunt mai mici pentru că nu trebuie să mă deplasez dintr-o țară în alta, am acces la curs toată viața! Și înainte de culcare cu telefonul în mână mă uit la cursuri!

 SE DERULEAZĂ ÎNTRE ANUMITE ORE CURSUL?

 Nu! Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

 

 CARE ESTE INVESTIȚIA MEA?

 Cum se poate cumpăra cursul? Contează moneda?
 Cursul se poate cumpăra foarte simplu de pe platform noastră! Pașii sunt ușor de urmat, în caz că nu te descurci ne poți suna oricând la numărul de telefon din site și te vom ajuta!
Nu contează ce monedă ai pentru că se va face o conversie automată astfel încât indiferent dacă ai yeni, dolari, lire….transferul va fi făcut!

…Din punct de vedere botanic nuca de cocos este clasificată că cea mai mare sămânța din lume.

Se spune că nuca de cocos are puteri tămăduitoare!

Teodora Pană

Având deja toată experiența mea în lucrul cu acest desert îți va fi extrem de ușor să il faci!

Micile detalii, care poate ți se par banale, sunt cele mai importante!

 

INVESTESC MULT CĂ SĂ REALIZEZ NUCA DE COCOS?

 Nu! În primul rând îți trebuie un singur silicon! Eu am ales matrițele de la Pavoni pentru că se lucrează foarte bine. Echipa de la Cofetarul Isteț vă poate oferi mai multe informații!

POT FACE CADOU ACEST CURS UNEI PERSOANE DRAGI?

 Desigur, îl poți face cadou unei persoane dragi! Va fi un cadou pe viață, va fi un cadou unic și care îl va ajuta în dezvoltarea lui profesională! Plus că te va ține minte pentru tot restul vieții!

Faptul că ești aici și citești aceste rânduri mă bucură tare mult și doresc să-ți mai spun câteva gânduri. Pe mine mă preocupă zilnic dezvoltarea mea personală, îmi place să creez, să fiu creator în spațial meu și să trăiesc fericită. Nu vreau să fiu doar spectator îmi place să mă implic, să mă inspir, să știu, să testez diverse idei și să trec la acțiune.
 Cu cât suntem mai mulți cei care facem lucruri de creație, cu atât vom trăi într-un mediu mai prosper și mai fermecător.
 Fericirea este în interiorul nostru, știu că fiecare din noi are o comoară ascunsă care trebuie doar descoperită.
Hai să fim creativi!

NUCA DE COCOS

Sigur știi pe cineva care are și el nevoie de rețetă!
Fă-i un bine și povestește-i de Nuca de Cocos
✅ Like, Share & Love! ❤️

Urmatorul articol