LOADING

Type to search

Blog

De ziua mea, un Bamix

Distrbuie

De ziua mea, un Bamix

 

Încă puțin și vine ziua mea de naștere…așa că m-am gândit să-mi fac cadou un mixer mai special și anume un mixer multifuncțional cu picior vertical.

Am ales modelul Bamix Gastro 200, cu 2 trepte de viteză, treaptă 1 cu 10.000 rpm și treaptă 2 cu 17.000 rpm, cu o putere a motorului de 200 W. Este modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor mele.

Primul mixer cu imersiune a fost inventat în anul 1950 de către un inginer elvețian, iar de atunci milioane de oameni se bucură de funcțiile lui. Tehnologia de realizare a acestui mixer a fost extrem de puțin schimbată comparativ cu perioada anilor 1950, acest lucru denotă calitate, durabilitate și seriozitate constantă in procesul de fabricație. Sunetm într-o era a consumului, din păcate, iar multe produse sunt făcute să reziste 1-2 ani, acest mixer multifuncțional rezistă o viață-ntreagă!

Modelul Gastro 200 are 4 lame multifuncționale care ajută la realizarea multor produse. Poți omogeniza perfect diverse ingrediente, poți înspuma smântână pentru frișcă, poți face maioneaza, poți mărunți, toca…..este incredibil de isteț acest mixer!

Ce mi-a plăcut foarte mult la acest model este faptul că se poate scufunda până la o adâncime de 29 cm. Chiar dacă tija metalică este un pic mai mică, el merge scufundat până la această adâncime pentru că este foarte bine izolat și realizat din materiale durabile. Chiar și butoanele de schimbare a vitezei de lucru sunt izolate!

De fiecare dată când îmi achizitionez un obiect valoros, apelez la cei mai buni oameni. Brand Mix România este echipa care îți aduce calitatea elvețiană chiar la tine acasă!

Mai multe informații găsiți pe siteul Brand Mix România, un site pe care îl recomand cu mare încredere!

https://www.brandmix.ro/

Veștile, experiențele și impresiile dulci ajung prima dată la tine!

Abonează-te acum, este gratuit!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *