LOADING

Type to search

Cofetărie Modernă

MasterClass TARTE Entremet

Distrbuie
Iubesc tartele, iubesc să realizez compoziții deosebite și mă bucur că am reușit să aduc în atenția voastră acest Master Class complex, foarte detaliat, astfel încât să puteți desluși toate
secretele care se ascund în spatele tartelor perfecte!
Nu sunt simple tarte, sunt tarte entremet care îmbină mai multe rețete și tehnici de lucru!
Aceste produse necesită o organizare foarte bună, o atenție sporită la detalii, dar într-un  final bucuria va fi imensă! Sunt sigură că va fi foarte greu pentru voi să realizați un top al
preferințelor.
Va propun în acest curs 5 tarte distincte, deosebite prin arome și texturi, cu un aspect simplu, elegant și rustic în același timp. Marele avantaj al acestor rețete îl reprezintă faptul
că puteți realiza tarte și mai simple doar utilizând anumite creme sau straturi prezentate în curs. Aceste rețete oferă posibilitatea realizării mai multor tipuri de tarte!

tarte entremet

Lemon harmony 

Tarta cu lămâie și fructul pasiunii

O explozie de arome, gusturi și texturi!

Această tartă își are inspiratia din vremea în care cutreieram muntiii, iar în momentul în care aveam nevoie de energie serveam dintr-un borcan nuci, cu miere și lămâie! O adevărată minunăție!

Secțiunea tartei ne dezvăluie stratul cu crema de migdale, nuci și roiniță, gelul cu lămâie și roinita care vine să trezească la viață toate aromele, curd-ul cu lămâie și fructul pasiunii și stratul generos cu ganache de ciocolată și vanilie! Sunt sigură că veți fi cuceriți de această tartă și de aromele ei minunate! O armonie întreagă de arome!

Forbidden Chocolate Taste

Tartă Brownie

Dacă iubești ciocolata, te vei îndrăgosti de această tartă!

Te va cuceri cu fiecare linguriță pe care o vei savura! Iar, aroma care îți va rămâne la nivelul papilelor gustative, este ca o explozie! Este gustul interzis, care te va cuceri definitiv!

În secțiune puteți observa suflee-ul de ciocolată și pralină, cremosul cu ciocolată și pastă de alune și mousse-ul cu pralină aranjat într-o formă specială de alună!

Raspberry Pistachio Dream

Tartă cu fistic și zmeură

O combinație care nu da greș niciodată, o coloristică deosebită și un gust răcoritor ca o adiere de vară!

Crema de migdale cu fistic, stratul cu mascarpone și vanilie… sunt încununate de un jeleu cu zmeură într-o formă deosebită! Parcă te îndeamnă să culegi zmeura și să te bucuri exact ca un copil de gustul ei proaspăt și parfumat!

Matcha Morning Relaxation

Tartă cu matcha și cireșe

Exact ca o dimineață de primăvară, proaspătă și plină de energie! Exact momentul în care priveșți cum crește iarba, vremea când înfloresc copacii… dacă nu ai gustat matcha până acum sau dacă nu ți-a plăcut matcha până în acest moment… te vei răzgândi și îți vei trece această tartă în topul preferințelor tale!

Este o explozie de prospețime, de gusturi și arome…..matcha, tonka, migdale, cireșe și vanilie!

În secțiune puteți observa stratul verde cu matcha și migdale, mousse-ul cu tonka și pasta de migdale, marmelada cu cireșe și stratul generos cu ganache de ciocolată și vanilie!

Blueberry Fever 

Tartă  cu afine și lămâie

O tartă simplă la prima vedere, dar când o vei tăia te va cuceri aroma și coloristica ei! Am cuprins aroma suavă a afinei într-o horă continuă a lamaiei!

Se poate observa în secțiune crema cu lămâie și afine, jeleul cu afine și zmeură, curdul generos cu lămâie, încă un strat subțire cu jeleu pe care am așternut frumoasele afine!

Un vis interminabil cu afine!

Este un curs care răspunde la toate întrebările!

Iată câteva dintre ele…

  • Cum se realizează corect aluatul de tarte?
  • Cum se lucrează corect și eficient cu acest tip de aluat?
  • Care sunt ingredientele și de ce alegem anumite ingrediente? Cum se adaugă corect și cum se procesează corect faina in acest tip de aluat?
  • Care este dimensiunea cojii de tarta și cum o întindem corect ca să obținem o coajă de tartă subțire, croantă și foarte bună?
  • Cum se manevrează corect aluatul pentru a realiza coji perfecte de tarte?
  • Cu ce inele lucrăm și de ce? Pe ce suprafețe coacem tartele că să iasă frumoase și cu suprafață dreaptă?
  • Cum se coc aceste tarte? Cum ne dăm seama că le-am copt corect? Care este modul de coacere ideal pentrut aceste produse?
  • Cum facem să avem coji crocante mai mult timp?
  • Cum se păstrează tartele? Ce termen de valabilitate au?

Tag-uri:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *