LOADING

Type to search

Blog

Lădița cu cartofi

Distrbuie

Și cum se face că de fiecare dată când cumpăr cartofi ….uit de ei. Zilele trecute am dat peste un sac de cartofi în cămară. Ce să spun arătau tare bine…mai aveau puțin și se înmulțeau în cămara mea. Tuberculi frumoși, cu dinți ascuțiți…zambeau la mine mai ceva ca Strigoiul de Halloween!

Nu am mai stat pe gânduri și am transferat cei mai frumoși tuberculi încolțiți în această lădiță frumoasă. Am luat cazmaua, sapa (ambele au aparținut bunicului) și m-am pus pe treabă. L-am rugat pe al meu soț drag să mă ajute cu sapătul, iar eu i-am așternut frumos în pământ la loc de cinste! Așteptăm cu nerăbdare recolta, sperăm să fie una bogată!

Buhuuuuu….acești minunați tuberculi sunt, de fapt, prăjituri! Mi-am dorit de mult timp să-i realizez, mai ales că iubesc prăjitura cartof încă din copilărie. Este un concept nou, cu gust autentic, toate semipreparatele realizate special pentru a căpăta o formă deosebită la final. Anul acesta, Halloween-ul a venit cu haine noi!

 Mirarea cea mai mare a fost când i-am rugat pe copii să aleagă câte un cartof din lădiță și să mă ajute la cultivat. Zis și făcut! Imediat le-am spus “Mușcați din cartof!”…..nu ați vrea să știți ce fețe au făcut!!

Acești cartofi minunați au trecut testul! Prăjiturile seamănă atât de bine cu cartofii adevărați, încât oricine poate fi păcălit! Chiar și adulții!

Și cum bine bănuiți…această prăjitură inedită, marca Bestory, are loc de cinste în categoria cursurilor noastre online!

Să fiți cât mai dulci!

Tag-uri:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *