LOADING

Type to search

Blog

Împreună am reușit!

Distrbuie

Campania Tu Cumperi-Eu Donez

Dacă vrem să facem lucrurile mai frumoase schimbarea trebuie să înceapă cu noi și trebuie să înceapă acum!

Cu mic cu mare putem face lumea mai bună, mai frumoasă, mai curată și mai sigură!

Fară voi nu am fi putut finaliza această campanie! Și am finalizat-o cu bine!

Indiferent de cât de mare sau mică este suma pe care am reușit s-o strângem, ecoul întrece această sumă. Am reușit să ducem mai departe, în sufletele voastre, idea de a fi mai buni, de a fi oameni mai frumoși și de a crede că putem mișca munții din loc! Împreună am reușit să facem aceste lucruri!

Privind la tot ce se întâmplă în jurul nostru, am decis să facem ceea ce știm noi mai bine…să filmăm un curs, să filmăm o rețetă simplă, cu ingrediente care se găsesc ușor și fară a umbla prin magazine. Mai ales că stăm în casă, în aceste timpuri, am mizat pe o rețetă care să poată fi făcută împreună cu cei mici!

Am gândit o rețetă versatilă, o rețetă care să fie adaptată în funcție de preferințele voastre. Așa a luat naștere cursul Marshmallow!

A fost o experiență tare frumoasă și pentru noi!

Am vorbit cu foarte mulți dintre voi, am cunoscut oameni deosebiți și pasionați de cofetărie, am rezolvat împreună și problemele tehnice…cursurile online sunt ceva nou în România, pe segmentul cofetărie s-au uzitat cursurile practice foarte mult timp, noi de anul trecut cochetăm cu aceste cursuri online. Ne plac foarte mult și ni se potrivesc de minune!

Când am structurat aceste cursuri online ne-am dorit că fiecare cursant să poată face din prima produsele pe care le accesează. Astfel, fiecare curs are o parte video și o parte scrisă.

Chiar dacă unele produse par a fi complexe, este foarte important că cineva să ți le prezinte într-un mod cât mai simplu, cât mai logic și cu pași ușor de urmat. Îmi place să cred că nu există lucruri complicate și grele și că totul este simplu de realizat! Contează foarte mult cum transmiți aceste lucruri.

Ce este frumos la o platforma de cursuri online?

Faptul că fiecare cursant are contul lui și poate accesa cursurile achiziționate oricând dorește el. Te conectei și vezi cursul dorit!

Campania demarată de noi a ajuns la 93 de persoane. Am reușit să strângem suma de 1340 lei, suma ce a plecat către INSMC Alessandrescu-Rusescu din Bucucresti.

Vă mulțumim că ne-ați sprijinit în această campanie, împreună facem lucrurile mai frumoase!

Să aveți parte de multă sănătate!

Veștile, experiențele și impresiile dulci ajung prima dată la tine !

* indicates required
Tag-uri:
Articolul anterior

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *