LOADING

Type to search

Blog

Choux Craquelin

Distrbuie

Choux Craquelin

Dacă nu știi ce este acela un choux craquelin nu-i bai! Îți spun eu ce este! Este cel mai frumos și mai gustos choux pe care l-ai putea gusta vreodată. Are o formă minunată, este arătos de gustos și ochios! Eu îl alint choux creț.

Le-am încercat prima dată acum mulți ani, iar de atunci le fac mereu. De fiecare dată am ales varianta  mai dificilă de realizare a unui desert. Față de un choux normal, la acest tip de choux vei munci mai mult, dar rezultatele vor fi minunate și mai apetisante!

Combinația dintre patiserie și cofetărie are un rezultat sublim. Să combini acest choux cu o cremă de vanilie este ceva minunat!

Trebuie să recunosc că atunci când coc aceste coji cu crustă crocantă, jumate dintr-o tavă ajunge la mine în stomac! Nu mă pot opri! Le savurez direct scoase din cuptor, simple, goale-fără cremă. Am și ajutoare …sunt și preferatele Anisiei!!!

Le poți savura,ca și mine, simple sau umplute cu crema preferata. Le poți folosi la decorul torturilor, le poți integra în interiorul torturilor sau le poți servi cu înghețată!

Concluzia…sunt minunate!

Trebuie să le faci și tu!

Cum? Este foarte simplu!

Am creat această rețetă pentru tine, are poze exemplificative, explicații pas cu pas, îți va fi foarte simplu să realizezi aceste coji cu crustă crocantă!

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în Comunitatea Bestoryteller-Bunătățile lu’Teo și vei avea acces gratuit la rețetă.  Aici va fi prima dată postată rețeta 👥 Be Story Teller – comunitate de suport pentru pasionații de dulciuri 👉 http://bit.ly/2lVADnz

Ne vedem în comunitate!!!

Choux Craquelin 

Veștile, experiențele și impresiile dulci ajung prima dată la tine !

* indicates required

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

📖 Curs Fructe Prăjituri 👉 http://bit.ly/2UZ8zjk

👥 Be Story Teller – comunitate de suport pentru pasionații de dulciuri 👉 http://bit.ly/2lVADnz

❤️ Instagram 👉 https://www.instagram.com/bestoryteller.ro/

Youtube 👉 http://bit.ly/2MNXyNZ

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tag-uri:

2 Comentarii

  1. Tamara 6 septembrie 2019

    Le-am făcut și eu pt prima dată și într-adevăr sunt minunate!!

    Răspunde
  2. Lacramioara 6 septembrie 2019

    Arata bestial,recunosc ca nu am vazut pina acum, asa choux-uri.De gustat , ce sa spun , nici atit.Sunt curioasa modul de preparare…

    Răspunde

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *