LOADING

Type to search

Blog

2G Impex – Geta Mușat

Distrbuie

Iubesc calitatea ingredientelor și asta se vede în toate produsele pe care le realizez. De la ciocolată, piureuri de fructe, unt de cacao….până la smântână naturală, astfel calitatea ingredientelor garantează obținerea produselor de top, produselor superioare spre care ne indreaptam noi toți ca și consumatori.

Cu mulți ani în urmă am cunoscut-o pe doamna Geta Mușat, dansa reprezintă compania 2G Impex, o companie care a promovat de-a lungul anilor produsele pe care le vedem la toți marii cofetari și la are noi avem acces foarte ușor acum și asta datorită activității echipei care stă în spatele acestei companii.

Am avut ocazia de a participa la două mari prezentări împreună cu doamna Geta Mușat, iar aici menționez mari branduri Callebaut, Capfruit….

Încă de atunci am văzut ce înseamnă munca din spatele produselor de calitate și ce atenție acordă aceste mari branduri tuturor produselor pe care le realizează. 

Iubesc piureurile de fructe Capfruit, sunt naturale, au gust autentic, se lucrează foarte ușor cu ele și pot recunoaște că nu te mai poți despărți de ele dacă ai ajuns să le guști. Nu au gustul fructelor din supermarket, ci au gustul fructelor „de grădină” adică au acel gust de sezon. Asta datorită faptului că sunt folosite fructe care cresc natural și care nu sunt forțate.

Iubesc ciocolata Callebaut! Este foarte bună, în funcție de ceea ce dorești să realizezi, găsești sortimentul care se potrivește perfect.

Am descoperit o smântână, naturală, pentru frișcă foarte bună pe care vreau să v-o prezint, Mlekovita 36% grăsime. Este fantastică, se bate atât de bine și are un gust extraordinar. Foarte mulți ani am folosit alt brand, dar de când am descoperit această smântână pot spune că m-am îndrăgostit de ea. 

Veți face cunoștință cu aceste produse și în cursurile noastre, o să le vedeți pe rând prezentate și cum le puteți folosi. Urmează 3 cursuri minunate pe care știu că le așteptați de mult timp……surprize, surprize.

Calitatea ingredientelor mă descrie pe mine cât și pe voi toți care ne sunteți alături, iar pentru acest lucru vă recomand cu drag https://2gimpex.ro/ Aici găsiți toate produsele de care aveți nevoie pentru pasiunea voastră!

Urmatorul articol

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *