LOADING

Type to search

Oferta Cursuri Cofetarie

Nuga de casă – Rețetă – Curs online

Distrbuie

NUGA DE CASĂ

Ție ce-ți aduce aminte de copilărie?

Oricâte rețete de nuga citești la o simplă căutare pe google reușești să ai o nuga delicioasă doar dacă încerci…

Reușești și experimentezi alături de mine 3 rețete de nuga. 

Nuga este un desert care ne amintește de copilărie, de timpul  petrecut cu prietenii, de perioada în care puteam să savurăm ceva dulce fără să ne gândim la consecințe, de voie bună și de toate jocurile copilăriei care începeau de la 9 dimineața și se terminau seara târziu.

 Nuga o găseam doar în cofetării sau la comercianții ambulanți. Atunci nu credeam că se poate realiza și în casă….faptul că eram copii, cofetăria era mai singurul loc unde puteam găsi aceste produse.

Anii au trecut, ne-am maturizat, suntem liberi să alegem pentru noi!

Toate produsele dulci ni le putem prepara acasă cu ingrediente cât mai bune, iar rețetele pot fi accesorizate după gustul nostru!

NUGA DE CASĂ CURS ONLINE

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII URMÂND UN CURS DEDICAT

Nuga este un desert aerat, pe baza de bezea și poate avea o consistentă mai moale sau mai tare și asta în funcție de temperatura siropului preparat. Noi suntem cei care decidem consistența produsului final!

De cele mai multe ori nuga este asociată cu perioada sărbătorilor de iarnă. Este întâlnită în toate târgurile de Crăciun, chiar nelipsită, o găsim în multe variante. De asemenea este un produs cu valabilitate foarte mare, peste o luna de zile, și nu necesită condiții speciale de depozitare ca în cazul altor produse de cofetărie.

Nuga este întâlnită sub diferite denumiri și asta în funcție de zonele în care a apărut (turron în Spania, torrone în Italia, nuga de Montelimar-poartă numele orașului în care a fost realizată, în Franța) și este răspândită pe toate continentele. Rețetele sunt asemenatoare, cu mici diferențe ale ingredientelor.

Nuga poate fi accesorizata cu diverse fructe confiate (merișoare, caise, stafide, aronia, cireșe etc.), nuci (alune de pădure, arahide coapte, fistic, nuci comune etc), poate conține cafea, rom, vanilie, ciocolată, unt de cacao. Frumusețea acestui produs reiese tocmai din această diversitate a ingredientelor!

După ce a fost realizată, nuga poate fi asamblată între 2 foi de napolitană-gen sandwich, între 2 foi de vafă, poate fi tăiată în bucăți mai mici și acoperită parțial sau total în ciocolată.

Apasă butonul de mai jos pentru a te înscrie la 

Cursul Online – NUGA

Nuga de casă

Nuga este un desert care ne amintește de copilărie…

Nuga de casă

…Diversitate a ingredientelor!

Nuga de casă

Aceste produse sunt foarte îndrăgite și iubite!

Cursul video NUGA este completat și de un curs scris de 18 pagini foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante. Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit, practic această schemă reprezintă procesul tehnologic al acestui desert.

Facem cunoștință cu tot ce înseamnă procesele prin care trebuie să treacă pentru a ajunge la forma finală. Vom discuta despre rolul incredientelor, despre mediul și modul de lucru, arome și îndulcitori, decor și depozitare. Vom învăța cum să lucrăm într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”. 

Nuga de casă – Rețetă – Curs online

Nuga de casă – Rețetă

Nuga de casă

Citește în continuare și află toate detaliile.

Teodora Pană

Având deja toată experiența mea îți va fi extrem de ușor!

Când faci ceea ce-ți place nu mai simți oboseala, nebunia și haosul care se creează în jurul tău.. nu mai contează! Colorantii  sar peste tot, ciocolata zboară și ea….este o magie totală!!!

Ți s-a întâmplat să mergi la un curs și când ajungi acasă să nu ai rezultate?

 Curs online, curs bine pus la punct, bine structurat astfel încât să fie accesat ușor și de oricine indiferent de țara în care locuiește și să fie ușor de lucrat… fără foarte multe ustensile pompoase!

Garantie 100%

Respecți toți pașii din curs și rezultatul este garantat.

Ai la dispoziție 14 zile să testezi cursul. Dacă ești nemulțumit de curs trimite-ne un e-mail și îți vei primi banii înapoi (100% garantat). 

De ce? Pentru că avem încredere în cursurile noastre.

 Vrem să investești fără nici un risc!

Avem încredere în noi și am transmis încredere. Pe lângă încredere am transmis valoare și s-a întors valoare atât în viața noastră cât și în viața participanților.

Nu am nici un client nemulțumit! Toți reușesc din Prima!

CUM FUNCTIONEAZA

Etapa 1 - Urmărești Cursul

Toți au de câștigat! Zeci de cursanți au acces la informațiile valoroase. Iți dezvăluim medoda……

Etapa 2 - Aplici imediat!

Imediat, după ce ai văzut partea video și ai citit cursul scris, te poți apuca de lucru!

Etapa 3 - Creativitate

Te îndrăgostești de nuga și de formele pe care le poate capăta!

CE SPUN CLIENȚII BE STORY TELLER…

Simina’s Pastry: “Mulțumesc , Teodora!🤗🤗 Atunci când iubești ceea ce faci, celelalte aspecte care te motivează vin de la sine. Este foarte clar că te vei dezvolta armonios în carieră dacă ai ales să faci ceea ce îți dorești.”

Făcând ceea ce ne place, transmitem celorlalți valorile, ideile, creativitatea și individualitatea noastră prin rezultatul muncii noastre.

Provocările din domeniul în care excelăm aduc cu ele o satisfacție imensă. De aceea este atât de recomandat să acceptăm provocările, să ne depășim temerile și să ieșim din zona de confort. Când facem ceea ce ne place, părțile mai puțin plăcute sunt îmbrăcate mai ușor de o aură pozitivă.

Maria Tamara Ciocan: “Cursuri pe care mi le doream foarte mult! Sa pot invata de acasa cand vreau eu,in confortul casei e cel mai minunat lucru! Teo tu si echipa ta sunteti cei mai tari! Recomand cu incredere! Daca eu care nu sunt experta am reusit, cu siguranta reuseste oricine!🥰🥰”

Apasă butonul de mai jos pentru a te înscrie la 

Cursul Online – NUGA

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CUI SE ADRESEAZĂ?

❓Îmi trebuie multă experiență ca să pot realiza aceste deserturi?
Nu! Cursurile sunt gândite în așa mod încât îl pot accesa toate persoanele pasionate indiferent dacă au mai multă sau mai puțină experiență! Se adresează tuturor: pasionați, cofetari cu experiență, zugravi …..oricine poate realiza acest desert!

✅ Acest cursuri se adresează tuturor pasionaților de cofetărie! Le-am gândit astfel încât și cei care au un minim de cunoștințe să-l poată accesa și să le fie ușor în realizarea lui.

ACCES PE VIAȚĂ ȘI DE ORIUNDE!

Am acces pe viață?
 Da, ai acces pe viață la acest curs. Din momentul în care l-ai accesat este al tău pentru totdeauna. Chiar și când pleci în vacanță și vrei să te uiți, introduci userul și parola și funcționează perfect!

 

Îl pot accesa de oriunde?
 Indiferent de țara în care locuiești, poți accesa acest curs! Lumea online oferă multe posibilități și facilitează multe! Eu sunt adepta cursurilor online! De ce ? În primul rând mă uit la ele când am timp, costurile sunt mai mici pentru că nu trebuie să mă deplasez dintr-o țară în alta, am acces la curs toată viața! Și înainte de culcare cu telefonul în mână mă uit la cursuri!

ÎNVEȚI CÂND VREI TU - ÎN RITMUL TĂU

Ți s-a întâmplat să nu ai chef, dispozitie să muncești sau să studiezi, deși trebuia să o faci în acel moment?
Având la dispoziție un curs online, înveți când vrei tu –  la 3 noaptea sau la primele ore ale dimineții…

 

Poți urmări cursul mai repede sau mai lent, în funcție de ritmul tău.

 

✅ Cursul video –  este completat și de un cursul scris foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante.  Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit. 

 

Vei învăța cum să lucrezi într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

CE GĂSESC ÎN CURSURI?

✅ Cursurile video sunt usor de parcurs si primești metodele de lucru care funcționează! Realizarea rețetelor și tot ce implică.

✅ Cursurile video –  sunt completate și de un cursuri scrise foarte detaliate, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante, imagini cu secțiuni… Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit. 

Vei învăța cum să lucrezi într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

Capitol dedicat decorului și tot ce implică acesta.

POSIBILITATEA SĂ REVEZI CURSUL DE MAI MULTE ORI PENTRU FIXAREA INFORMAȚIEI

Unele persoane spun că nimic nu se compară cu experiența directă, atunci când vezi live instructorul și îți împărtășește cunoștințele lui.

…de acord, DAR cursurile online au un avantaj incomparabil – faptul că poți revedea lecțiile de câte ori vrei, exact așa cum au fost predate și explicate.

 

Care este filmul tău preferat? de cate ori ai ravăzut acest film? Știu persoane care s-au uitat la un film și de 50 ori și încă îl mai urmăresc și acum.

 

Te poți întoarce la o anumită informație din mijlocul cursului, exact la acea informație de care aveai nevoie.

 

 Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

POT FACE CADOU ACESTE CURSURI UNEI PERSOANE DRAGI?

 Desigur, le poți face cadou unei persoane dragi! Va fi un cadou pe viață, va fi un cadou unic și care îl va ajuta în dezvoltarea lui profesională! Plus că te va ține minte pentru tot restul vieții!

CARE ESTE INVESTIȚIA MEA?

 Cum se poate cumpăra un curs? Contează moneda?
 Cursul se poate cumpăra foarte simplu de pe platform noastră! Pașii sunt ușor de urmat, în caz că nu te descurci ne poți suna oricând la numărul de telefon din site și te vom ajuta!
Nu contează ce monedă ai pentru că se va face o conversie automată astfel încât indiferent dacă ai yeni, dolari, lire….transferul va fi făcut!

SE DERULEAZĂ ÎNTRE ANUMITE ORE CURSURILE?

 Nu! Acest cursuri au fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care le va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

POSIBILITATEA SĂ REVEZI CURSUL DE MAI MULTE ORI PENTRU FIXAREA INFORMAȚIEI

Unele persoane spun că nimic nu se compară cu experiența directă, atunci când vezi live instructorul și îți împărtășește cunoștințele lui.

…de acord, DAR cursurile online au un avantaj incomparabil – faptul că poți revedea lecțiile de câte ori vrei, exact așa cum au fost predate și explicate.

Care este filmul tău preferat? de cate ori ai ravăzut acest film? Știu persoane care s-au uitat la un film și de 50 ori și încă îl mai urmăresc și acum.

Te poți întoarce la o anumită informație din mijlocul cursului, exact la acea informație de care aveai nevoie.

 Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

ă!

Tag-uri: