LOADING

Type to search

Blog

MasterClass Online Torturi Entremet

Distrbuie
MasterClass Torturi Entremet

MasterClass Torturi Entremet

MasterClass Torturi Entremet

Realizăm împreună 10 rețete de torturi și monoporții

Lucrăm cu diferite mulaje și înțelegem, practic, ce sunt torturile entremet.

Totul este matematică, iar dacă vom respecta algoritmii de lucru…

Succesul este garantat!

11 Ore curs Video

87 pagini – Curs scris foarte detaliat, cu multe explicații.

Toate produsele dulci ni le putem prepara acasă cu ingrediente cât mai bune!

MasterClass Torturi - CURS ONLINE

Apasă butonul de mai jos pentru a te înscrie la 

MasterClass Torturi

10 Torturi și Monoporții 

Pasiunea pentru cofetărie a început în urmă cu foarte mulți ani, iar în mod contiunuu m-au fascinat torturile cât și decorurile simple și elegante în același timp. Iubesc ciocolata, iar acest lucru se observă în fiecare produs pe care îl realizez. De fiecare dată am preferat drumul cel mai greu, dacă stăpânești bine tehnicile cele mai dificile, restul va fi o joacă!

Am pregătit pentru voi un curs tare frumos, un curs complex din punct de vedere al tehnicilor de lucru, dar minunat în același timp.

Acest curs este dedicat torturilor Entremet. Vom realiza împreună 10 rețete de torturi și monoportii, vom lucra cu diferite mulaje și vom înțelege, practic, ce sunt torturile entremet. Chiar dacă par complexe la prima vedere, vom desluși misterele care se ascund în spatele acestor torturi. Totul este matematică, iar dacă vom respecta algoritmii de lucru, succesul este garantat.

Complexitatea acestor torturi reiese în primul rând din succesiunea straturilor ce ni se dezvăluie în momentul în care tăiem un astfel de tort. Această succesiune este alcătuită din diferite semipreparate. Ce înseamnă acest lucru? Practic în interiorul unui entremet se ascund mai multe rețete. De aici reiese complexitatea lor!

 Realizarea unui tort entremet necesită un timp mai îndelungat și elaborat în același timp, în comparație cu un tort normal. Timpul de realizare se extinde pentru că anumite semipreparate trebuie congelate pentru a putea fi introduse în schema finală a tortului.

Torturile entremet înseamnă o bună organizare astfel încât să ne usuram munca și să lucrăm eficient.

Acest curs a fost gândit că și un MasterClass de torturi. Ce înseamnă acest lucru? Organizarea și desfășurarea lui respectă următorii pași: începem cu realizarea blaturilor, realizarea inserțiilor, asamblarea torturilor și finalizăm cu decorul torturilor. În partea video veți observa cu ușurință această schemă desfășurată pe capitole.

Tort cu brâu din ciocolată și coroniță de flori

– WEDDING CAKE – 

Primul tort, este un tort foarte elegant…

Tortul este decorat cu o coroniță din flori uscate, o coroniță realizată manual de draga noastră prietenă Anca. Am o surpriză pentru voi toți: Anca este invitată noastră în acest curs și o să va arate exact cum să realizați această coroniță.

Este un tort foarte elegant, are un brâu din ciocolată modelat manual… are o textură care îi dă un farmec aparte… este decorat cu o coroniță din flori uscate, o coroniță realizată manual… Cursul are și un capitol destinat decorurilor din ciocolată, decoruri pe care le iubesc și care se realizează într-un mod rapid și de mare efect.

Insertia tortului wedding cake

Tort Lămâie cu monoporții în formă de lămâi

– LEMON CAKE-

….este minunata lămâie însoțită de monoportii lămâi.

Îmi plac tare mult aceste forme, sunt elegante și de mare impact. Aceste mulaje au fost dezvoltate de Cedric Grolet împreună cu Pavoni, vi le recomand cu mare drag.

Se lucrează foarte ușor cu ele și sunt sigură că îi veți impresiona pe cei dragi. O să va placă tare mult compoziția tortului.

Insertie Tort Lamaie

Tort Red Velvet, cu monoporții în formă de inimă

– RED VELVET CAKE –

Continuăm cu Red Velvet.

Cu toții cunoaștem clasicul tort Red Velvet, în straturi, dar de data aceasta vom realiza un Entremet Red Velvet.

Am ales special aveastă formă, pentru că vom învăța să aplicăm cu ajutorul pistolului de vopsit, glazură neutră.

Insertie Red Velvet

– CHERRY CAKE –

Tort în formă de cireșe

Am ajuns și la al 4 tort – Cherry Cake.

Este tare deosebit acest tort! Mulajul a fost dezvoltat și realizat de către Dinara KASKO, un pastry chef de renume, pregătirea profesională pe partea de arhitectură se vede în toate mulajele pe care le dezvoltă.

A scos modele unice pe care vi le recomand cu mare drag.

– Caramel Crème Brulee Cake –

cu monoporții ecler

Tortul cu numărul 5 are o combinație care îmi place tare mult și sunt sigură că și vouă o să va placă… iar în centru caramel curgător.

Ce poate fi mai frumos când tăiați acest tort decât să curgă caramelul!!!

Acest tort este însoțit de monoportii foarte frumoase ce au formă de ecler modern.

Caramel Crème Brulee Cake

Insertie Caramel Crème Brulee Cake

– Exotic Ginger Cake – 

tort căciulă și monoporții căciuli

Continuăm cu un tort tare frumos, și anume Exotic Ginger.

Atât tortul cât și monoportiile au o formă tare frumoasă – formă de căciulă. 

A fost dragoste la prima vedere: cum le-am văzut nu am mai stat pe gânduri.

Mulajule au fost realizate tot de Dinara Kasko.

Tort căciulă și monoportii căciuli

Insertie Exotic Ginger

– Apricot Cinnamon Cake – 

tort căciulă și monoporții căciuli

Subiectul cu numărul 7 și anume Tort cu caise și scorțiosară.

Ca și la tortul precedent vom folosi mulajele de căciulă realizate de Dinara Kasko.

Compoziția acestui tort îmi place foarte mult, poate și pentru faptul că ador scorțișoară?….

Apricot Cinnamon Cake

Insertie Apricot Cinnamon Cake

– Blueberry Cake – 

tort cu afine și monoporții afine

Puteți observa și tortul cu nr 8: Tortul cu afine și monoportii sub formă de afine.

Este un set tare elegant și frumos. Blatul pe care îl vom folosi în realizarea acestui set dulce este extraordinar de bun, este un blat cu lămâie și afine și care se completează foarte bine cu mousse ul de afine, cu jeleu de afine și violete și cu vanilia.

Blueberry Cake, tort cu afine si monoportii afine

Insertie Blueberry Cake

– Caramel Spider Cake – 

tort și monoporții 

Am ajuns și la Tortul Caramel.

Vom folosi mulajele lui Antonio Bachour atât la tort cât și la monoportii.

Mulajele au o calitate foarte bună, se lucrează foarte ușor cu ele. Tortul este foarte bine echilibrat, este exact cum trebuie să fie!

Ca și decor ne vom juca cu glazură Spider!

Caramel Spider Cake

Caramel Spider Cake

– Black Forest Cake – 

tort și monoporții 

Black Forest este ultimul tort din acest curs!

Este practic o poveste suf formă unui peisaj de pădure.

Vom modela împreună ciupercuțe, mușchi și alte elemente și le vom imbina într-un mod cât mai natural și mai aproape de natură. Compoziția tortului este minunată…

Tort Padurea Neagra

Insertie Black Forest

Apasă butonul de mai jos pentru a te înscrie la 

MasterClass Torturi

10 Torturi și Monoporții + Bonus 2 Cursuri 

Teodora Pană

Pasiunea pentru cofetărie a început în urmă cu foarte mulți ani, iar în mod contiunuu m-au fascinat torturile cât și decorurile simple și elegante în același timp Iubesc ciocolata, iar acest lucru se observă în fiecare produs pe care îl realizez. De fiecare dată am preferat drumul cel mai greu, dacă stăpânești bine tehnicile cele mai dificile, restul va fi o joacă!

Totul este matematică, iar dacă vom respecta algoritmii de lucru, succesul este garantat.

Citește în continuare și află toate detaliile.

….m-au fascinat torturile cât și decorurile simple și elegante în același timp Iubesc ciocolata, iar acest lucru se observă în fiecare produs pe care îl realizez. De fiecare dată am preferat drumul cel mai greu, dacă stăpânești bine tehnicile cele mai dificile, restul va fi o joacă!

Totul este matematică, iar dacă vom respecta algoritmii de lucru, succesul este garantat.

Ți s-a întâmplat să mergi la un curs și când ajungi acasă să nu ai rezultate?

 Curs online, curs bine pus la punct, bine structurat astfel încât să fie accesat ușor și de oricine indiferent de țara în care locuiește și să fie ușor de lucrat… fără foarte multe ustensile pompoase!

Garantie 100%

Respecți toți pașii din curs și rezultatul este garantat.

Ai la dispoziție 14 zile să testezi cursul. Dacă ești nemulțumit de curs trimite-ne un e-mail și îți vei primi banii înapoi (100% garantat). 

De ce? Pentru că avem încredere în cursurile noastre.

 Vrem să investești fără nici un risc!

Avem încredere în noi și am transmis încredere. Pe lângă încredere am transmis valoare și s-a întors valoare atât în viața noastră cât și în viața participanților.

Îmi dau seama că este un curs extrem de mare, nu-i așa?

Exact, cursul este foarte mare, imaginați-va că sunteți la un curs practic care durează 3 zile și posibil să nu prindeți toate etapele fiecărui element pentru că lucrați în echipe de câte 3-4 persoane.

Noi am filmat 9 zile cursurul de torturi astfel încât fiecare element al fiecărui tort să fie foarte clar și explicit și cu reușită din prima. Practic ești face to face cu mine și lucrăm împreună produsele. Nu se pierde nici un detaliu.

Cursul video are multe ore, este împărțit pe capitole: realizarea blaturilor, realizarea inserțiilor,turnarea torturilor, decorul torturilor….

Este un curs complex dpdv al tehnicilor de lucru, abordează foarte multe aspecte. Realizăm împreună 10 rețete de torturi și monoporții, lucrăm cu diferite mulaje, ne jucăm cu texturile și gusturile…..vom înțelege, practic, ce sunt torturile entremet.

Complexitatea acestor torturi reiese în primul rând din succesiunea straturilor ce ni se dezvăluie în momentul în care tăiem un astfel de tort. Această succesiune este alcătuită din diferite semipreparate. Ce înseamnă acest lucru? Practic în interiorul unui entremet se ascund mai multe rețete. De aici reiese complexitatea lor!

Acest curs a fost gândit că și un MasterClass de torturi. Ce înseamnă acest lucru? Organizarea și desfășurarea lui respectă următorii pași: începem cu realizarea blaturilor, realizarea inserțiilor, asamblarea torturilor și finalizăm cu decorul torturilor. În partea video veți observă cu ușurință această schemă desfășurată pe capitole.

Apasă butonul de mai jos pentru a te înscrie la 

MasterClass Torturi

MasterClass Torturi Entremet

Realizăm împreună 10 rețete de torturi și monoporții

Să învățăm să primim, să învățăm să dăruim!!

Cursul a fost gândit ca și o colecție de torturi și monoportii, el vizează toate gusturile, dacă ai poftă de ceva deschizi cursul și te apuci de preparat.

Sunt 10 rețete de torturi, cum am menționat în interiorul torturilor entremet se ascund alte rețete…incepanad de la blaturi, mousseuri, inserții….sunt foarte multe rețete. Nu le-am numărat, faptul că acest curs este ca o carte spune foarte multe lucruri.

Cursul se adresează tuturor pasionaților de cofetărie indiferent dacă au experiență sau nu. Chiar dacă ești zugrav sau actor poți realiza aceste produse și asta datorită faptului că atât partea video cât și partea scrisă sunt extrem de bine realizate.

Accesul la curs este pe viață, din momentul în care cumperi cursul te poți uita la el de câte ori vrei. Suntem singura platforma care oferim acest avantaj.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CUI SE ADRESEAZĂ?

❓Îmi trebuie multă experiență ca să pot realiza aceste deserturi?
Nu! Cursurile sunt gândite în așa mod încât îl pot accesa toate persoanele pasionate indiferent dacă au mai multă sau mai puțină experiență! Se adresează tuturor: pasionați, cofetari cu experiență, zugravi …..oricine poate realiza acest desert!

✅ Acest cursuri se adresează tuturor pasionaților de cofetărie! Le-am gândit astfel încât și cei care au un minim de cunoștințe să-l poată accesa și să le fie ușor în realizarea lui.

ACCES PE VIAȚĂ ȘI DE ORIUNDE!

Am acces pe viață?
 Da, ai acces pe viață la acest curs. Din momentul în care l-ai accesat este al tău pentru totdeauna. Chiar și când pleci în vacanță și vrei să te uiți, introduci userul și parola și funcționează perfect!

 

Îl pot accesa de oriunde?
 Indiferent de țara în care locuiești, poți accesa acest curs! Lumea online oferă multe posibilități și facilitează multe! Eu sunt adepta cursurilor online! De ce ? În primul rând mă uit la ele când am timp, costurile sunt mai mici pentru că nu trebuie să mă deplasez dintr-o țară în alta, am acces la curs toată viața! Și înainte de culcare cu telefonul în mână mă uit la cursuri!

ÎNVEȚI CÂND VREI TU - ÎN RITMUL TĂU

Ți s-a întâmplat să nu ai chef, dispozitie să muncești sau să studiezi, deși trebuia să o faci în acel moment?
Având la dispoziție un curs online, înveți când vrei tu –  la 3 noaptea sau la primele ore ale dimineții…

 

Poți urmări cursul mai repede sau mai lent, în funcție de ritmul tău.

 

✅ Cursul video –  este completat și de un cursul scris foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante.  Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit. 

 

Vei învăța cum să lucrezi într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

CE GĂSESC ÎN CURSURI?

✅ Cursurile video sunt usor de parcurs si primești metodele de lucru care funcționează! Realizarea rețetelor și tot ce implică.

✅ Cursurile video –  sunt completate și de un cursuri scrise foarte detaliate, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante, imagini cu secțiuni… Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit. 

Vei învăța cum să lucrezi într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

Capitol dedicat decorului și tot ce implică acesta.

POSIBILITATEA SĂ REVEZI CURSUL DE MAI MULTE ORI PENTRU FIXAREA INFORMAȚIEI

Unele persoane spun că nimic nu se compară cu experiența directă, atunci când vezi live instructorul și îți împărtășește cunoștințele lui.

…de acord, DAR cursurile online au un avantaj incomparabil – faptul că poți revedea lecțiile de câte ori vrei, exact așa cum au fost predate și explicate.

 

Care este filmul tău preferat? de cate ori ai ravăzut acest film? Știu persoane care s-au uitat la un film și de 50 ori și încă îl mai urmăresc și acum.

 

Te poți întoarce la o anumită informație din mijlocul cursului, exact la acea informație de care aveai nevoie.

 

 Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

POT FACE CADOU ACESTE CURSURI UNEI PERSOANE DRAGI?

 Desigur, le poți face cadou unei persoane dragi! Va fi un cadou pe viață, va fi un cadou unic și care îl va ajuta în dezvoltarea lui profesională! Plus că te va ține minte pentru tot restul vieții!

CARE ESTE INVESTIȚIA MEA?

 Cum se poate cumpăra un curs? Contează moneda?
 Cursul se poate cumpăra foarte simplu de pe platform noastră! Pașii sunt ușor de urmat, în caz că nu te descurci ne poți suna oricând la numărul de telefon din site și te vom ajuta!
Nu contează ce monedă ai pentru că se va face o conversie automată astfel încât indiferent dacă ai yeni, dolari, lire….transferul va fi făcut!

SE DERULEAZĂ ÎNTRE ANUMITE ORE CURSURILE?

 Nu! Acest cursuri au fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care le va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

POSIBILITATEA SĂ REVEZI CURSUL DE MAI MULTE ORI PENTRU FIXAREA INFORMAȚIEI

Unele persoane spun că nimic nu se compară cu experiența directă, atunci când vezi live instructorul și îți împărtășește cunoștințele lui.

…de acord, DAR cursurile online au un avantaj incomparabil – faptul că poți revedea lecțiile de câte ori vrei, exact așa cum au fost predate și explicate.

Care este filmul tău preferat? de cate ori ai ravăzut acest film? Știu persoane care s-au uitat la un film și de 50 ori și încă îl mai urmăresc și acum.

Te poți întoarce la o anumită informație din mijlocul cursului, exact la acea informație de care aveai nevoie.

 Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

ă!

Tag-uri: