LOADING

Type to search

Blog

Cursanti de Succes – Ioana Carmen Proca

Distrbuie

Prietenie pe termen lung

Ioana este cursantul nostru încă de când am lansat platforma de cursuri online, iubește cursurile noastre, iar cel mai mult îi place faptul că fiecare curs al nostru are și partea video la care se poate uita de fiecare dată când are nevoie.

Be Story consolidează prieteniile și face lucrurile frumoase să meargă mai departe!

COFETĂRIA PE ÎNȚELESUL TUTUROR

ÎNVEȚI CÂND VREI TU, ÎN RITMUL TĂU, ORICÂND ȘI DE ORIUNDE

Cursuri Online de Cofetărie

Mulți pasionați de cofetărie nu au timp și nici buget alocat să meargă la cursuri practice.

80% dintre cei care merg la cursurile practice de cofetărie când ajung acasă nu au rezultate.

Experimentează! 

Prima platformă din România

Aceste cursuri se adresează tuturor pasionaţilor de cofetărie!

Acces pe viaţă & Garanție 100%

Respecți toți pașii din curs și rezultatul este garantat.
Nu am nici un client nemulțumit! Toți reușesc din Prima!
Exclusiv pe platforma www.cursuri.bestoryteller.ro
Ești doar la un click distanță să descoperi metode de lucru unice care impresionează chiar și pe cei mai pretențioși clienți.

Ioana ne-a confirmat că sistemul cursurilor online funcționează și aduce rezultate imediat.

Ea a decis să mergă în această călătorie cu noi!

Cursul preferat al Ioanei este cursul de  Înghețată!

Urmărești Cursul

Aplici imediat!

Rzultate Imediat

Am creeat cursurile de cofetărie online într-un mod atât de simplu și detaliat încât orice cursant la finalul cursului să reușească.

Încrederea de sine o construiești, cei care au încredere de sine nu mai au îndoieli.

Încrederea duce la Motivație, Motivația la Acțiune și Acțiunile la Rezultate!

Frica te face să îngheți emoțional…Nu vedem lumea așa cum este ci așa cum suntem noi!”

Descoperi toate tips & trics…trebuie doar să urmezi pașii cursurilor.

Fii încrezător în tine și vei reuși așa cum a reușit și Simina.

CUI SE ADRESEAZĂ?

❓Îmi trebuie multă experiență ca să pot realiza aceste deserturi?
Nu! Cursurile sunt gândite în așa mod încât îl pot accesa toate persoanele pasionate indiferent dacă au mai multă sau mai puțină experiență! Se adresează tuturor: pasionați, cofetari cu experiență, zugravi …..oricine poate realiza acest desert!

✅ Acest cursuri se adresează tuturor pasionaților de cofetărie! Le-am gândit astfel încât și cei care au un minim de cunoștințe să-l poată accesa și să le fie ușor în realizarea lui.

ACCES PE VIAȚĂ ȘI DE ORIUNDE!

Am acces pe viață?
 Da, ai acces pe viață la acest curs. Din momentul în care l-ai accesat este al tău pentru totdeauna. Chiar și când pleci în vacanță și vrei să te uiți, introduci userul și parola și funcționează perfect!

Îl pot accesa de oriunde?
 Indiferent de țara în care locuiești, poți accesa acest curs! Lumea online oferă multe posibilități și facilitează multe! Eu sunt adepta cursurilor online! De ce ? În primul rând mă uit la ele când am timp, costurile sunt mai mici pentru că nu trebuie să mă deplasez dintr-o țară în alta, am acces la curs toată viața! Și înainte de culcare cu telefonul în mână mă uit la cursuri!

ÎNVEȚI CÂND VREI TU – ÎN RITMUL TĂU

✅Ți s-a întâmplat să nu ai chef, dispozitie să muncești sau să studiezi, deși trebuia să o faci în acel moment?
Având la dispoziție un curs online, înveți când vrei tu –  la 3 noaptea sau la primele ore ale dimineții…

✅Poți urmări cursurile mai repede sau mai lent, în funcție de ritmul tău.

CE GĂSESC ÎN CURSURI?

✅ Cursurile video sunt usor de parcurs si primești metodele de lucru care funcționează! Realizarea rețetelor și tot ce implică.

✅ Cursurile video –  sunt completate și de un cursuri scrise foarte detaliate, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante, imagini cu secțiuni… Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit. 

Vei învăța cum să lucrezi într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

Capitol dedicat decorului și tot ce implică acesta.

CARE ESTE INVESTIȚIA MEA?

 Cum se poate cumpăra un curs? Contează moneda?
 Cursul se poate cumpăra foarte simplu de pe platforma noastră! Pașii sunt ușor de urmat, în caz că nu te descurci ne poți suna oricând la numărul de telefon din site și te vom ajuta!
Nu contează ce monedă ai pentru că se va face o conversie automată astfel încât indiferent dacă ai yeni, dolari, lire….transferul va fi făcut!

SE DERULEAZĂ ÎNTRE ANUMITE ORE CURSURILE?

 Nu! Acest cursuri au fost filmate de noi, montate și încărcate pe platforma noastră astfel încât persoana care le va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

POSIBILITATEA SĂ REVEZI CURSUL DE MAI MULTE ORI PENTRU FIXAREA INFORMAȚIEI

Unele persoane spun că nimic nu se compară cu experiența directă, atunci când vezi live instructorul și îți împărtășește cunoștințele lui.

…de acord, DAR cursurile online au un avantaj incomparabil – faptul că poți revedea lecțiile de câte ori vrei, exact așa cum au fost predate și explicate.

Care este filmul tău preferat? de cate ori ai ravăzut acest film? Știu persoane care s-au uitat la un film și de 50 ori și încă îl mai urmăresc și acum.

Te poți întoarce la o anumită informație din mijlocul cursului, exact la acea informație de care aveai nevoie.

 Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

De ce facem asta?

România este într-un punct interesant pe piața educației online. Adică oamenii încep să se educe tot mai mult din online, dar resursele din care pot să o facă sunt limitate.

Posibil sa cauți direct pe google ”how to..”, decât să cauți în limba română ceva similar. Mai bine cauți direct cursuri online în engleză.

Dar asta înseamnă că suntem într-un punct cheie în care putem să oferim fiecare dintre noi și altora din ce știm.

Înseamnă că suntem în punctul în care ne putem ajuta și educa între noi. Vrem o comunitate care se ridică singură și se educă singură fără să se bazeze pe instituțiile statului, pe institutiile formale.

Avem nevoi mai specifice decât ceea ce oferă o educație formală. Adică te ajută scoala, dar nu îți rezolvă problema. Vrem modalități de educare online, pe piața din România.

Poate țintim sus, dar cu asta în minte am creat Be STORY Teller
Oricât de multă teorie despre mersul pe bicicletă citești, înveți să mergi pe ea, doar atunci când încerci tu. Poate nu îți iese din prima, dar cu fiecare pas te prinzi mai bine cum funcționează.

Astăzi, în România, ca să facem o prăjitură este foarte simplu. Rețete există la tot pasul.
Intră în inboxul tău, în contul tău de facebook sau pe google. Caută și vei găsi tot ce ai nevoie. În era informației și a tehnologiei, nu mai există “secrete”. Ele atârnă din copacii cunoașterii la tot pasul, trebuie doar să le culegi.
Ce lipsește astăzi ca să faci diferența?
Deși virtual poți avea orice îți dorești, în realitate nu poți avea TOT. Trebuie să alegi!

 „A livra informație nu înseamnă educatie”
În această eră în care google și youtube sunt la putere s-a pierdut ceva fundamental, s-a pierdut educația și evoluția ghidată.
Nu informația este cheia la absolut orice. Căutăm pe google și ne suprasolicităm cu prea multă informație, cu prea multe idei. De fapt nu obținem pe anumite domenii ceea ce ne dorim…

Informația este foarte ieftină sau gratis. În schimb educația va deveni din ce în ce mai scumpă!
De ce? Pentru educație reală este nevoie de un instructor, de un ghid, de cineva care să-ți dea feedback la ce faci și să te ghideze acolo unde ai nevoie.
Mă bucur că oamenii își dau seama că doar având informația nu le garantează nimeni rezultate. Valoarea informației este zero fără rezultate, oamenii vor soluții, vor rețeta pas cu pas.
Mai bine aloc timp substanțial în care să mă educ decât zile pline cu multă informație și fără rezultate. Ce vei găsi în cursurile Be Story Teller? Te învățam în mod real să înveți ceea ce noi știm.
Nu te certific, nu îți dau diplomă! Noi obținem rezultate!
Ești cursantul nostru și te ghidăm pas cu pas!
De ce? Pentru că oamenii vor să învețe de la cei cu puterea propriului exemplu!
 

Vino în această călătorie alături de noi!
Ești doar la un click distanță!

Ne dorim în zilele noastre să avem experiențe individualizate, pe înțelesul tuturor, tehnici super mega simple, foarte ușor de aplicat și exersat în bucătăria ta.

Cofetăria se învață făcând și experimentând.

Cursuri Cofetarie Online

Cursurile video (partea practică) sunt însoțite de cursurile scrise detaliate și bine structurate, sunt ușor de accesat de oricine și de oriunde, indiferent de țara în care locuiește, ai și comunitate de suport dacă vrei să ne intrebi ceva…deci hai să-i dăm drumul la treaba fără prea multe ustensile pompoase

Garanție 100%

Ai la dispoziție 14 zile să testezi cursul. Dacă ești nemulțumit de curs trimite-ne un e-mail și îți vei primi banii înapoi (100% garantat). 

De ce? Pentru că avem încredere în cursurile noastre.

 Vrem să investești fără nici un risc!

❤️ Avem încredere în noi și am transmis încredere. Pe lângă încredere am transmis valoare și s-a întors valoare atât în viața noastră cât și în viața participanților.

Nu avem nici un client nemulțumit! Toți reușesc din Prima!