LOADING

Type to search

Blog

Curs Online Fructe Prăjituri Lucrate în Ciocolată

Distrbuie

Am dezvoltat o metodă de lucru unică, tehnica este concepută pentru prăjiturile fructe lucrate în ciocolată!

După luni de muncă, am scos la lumină ceva de care sunt extrem de mandră.

📖 Cursul de Fructe Prăjituri!

Sunt extraordinar de mandră de echipa mea pentru ceea ce a reușit să facă. Fiecare în parte a dat tot ce a avut mai bun din el pentru a livra un curs premium, știu ce emoții și cată pregătire stau în spatele acestui curs, e normal să fiu mandră de ce am reușit să realizăm impreună.

Din experientă știm că munca bună se transformă în rezultate și mai bune atunci când e făcută cu drag.

Știu că deja există tone de informație online. Știu că orice problemă este la o căutare pe google distantă de a fi rezolvată.

Dar, eu vreau să dau mai departe mai mult decât informație brută.

 Te asteaptă o aventură foarte faină. În câteva zile devii specialist în fructele prăjituri. Îți dai seama că dacă aplici cu succes această idee, îți vei recupera investiția înzecit?

❤️ Dacă incă nu te-ai înscris, dar vrei și tu să îți faci fructele prăjituri într-un mod mai avansat, mai profesionist și mai structurat…

Eu te primesc cu drag.
Teodora

 Click aici!👇

Curs Fructe Prajituri

Bunătățilelu'Teo

Be STORY Teller

Anul 2018 pot spune că am adus fructele prăjituri în România.

Am dezvoltat o metodă de lucru unică la noi și probabil în multe țări, tehnica este concepută pentru prăjiturile fructe lucrate în ciocolată.

Am primit multe întrebări și solicitări legate de aceste fructe!

Așa că ne-am decis să realizăm un curs online, un curs bine pus la punct, bine structurat astfel încât să fie accesat ușor și de oricine indiferent de țara în care locuiește și să fie ușor de lucrat… fără foarte multe ustensile pompoase!

Urmărești Cursul

Aplici imediat!

Realizezi fructele prăjituri!

❤️ Am avut marea plăcere de a fi invitată la inaugurarea oficială a prestigiosului Institut Culinaire Disciples Escoffier în România.

❤️ O seară importantă pentru segmentul HoReCa și pentru educația gastronomică din România!

💞 Mă bucur că fructele prăjituri au ajuns la ei! Bucuria este și mai mare când primești aprecieri chiar de la acești oameni!

🔥 Si eu am reusit! Tot din Prima.👍

Pentru participanții la Cursul Fructe Prăjituri, am creat un grup în care toți cei înscriși au suportul comunitătii și sprijinul meu! Am numit-o Comunitatea Fructelor Prăjituri. 👥 🍏🍐🍓🍑🍊

 Am creat Cursul online Fructe Prajituri pentru că îmi doresc ca aceste fructe să fie făcute și de oamenii care iubesc cofetăria, de oamenii normali care nu au mai lucrat sau care au mai puțină experiență!

💥Această comunitatea NU ARE NEVOIE DE SPRIJIN!💥

📣 Mesajele sunt următoarele:

💬 Elena Herbei: – Am reușit și eu să fac aceste fructe minunate, în curând le voi face și pe celelalte. Fiind o tehnică nouă și multă ciocolată, mă declar multumită de ce a ieșit.

💬 Maria Tamara Ciocan: – Prima încercare.

💬 Bianca Natalia: – Și la mine prima încercare!Îți mulțumesc din suflet Bajan Raluca:-Prima încercare,caisele! Mulțumesc…

La Cafetino nu am mai creat comunitate, dar mesajele nu au încetat să apăra…

❤️ Eu am încredere în mine și am transmis încredere. Pe lângă încredere am transmis valoare și s-a întors valoare atât în viața mea cât și în viața participanților.

Nu am nici un client nemulțumit! Toți reușesc din Prima 👍

Mere Verzi!

Un măr verde pe stomacul gol te încarcă cu energie, te vitaminizează, îți accelerează metabolismul… așa  recomandă medicul! Așa că voi asculta de sfatul lui și mă voi desfăta zilnic cu un măr verde!

O șarlotă cu mentă și mijloc de mere trase în unt și zahăr este tot ce îmi doresc!

Vă poftesc la o felie de măr!

✅ Acest curs se adresează tuturor pasionaților de cofetărie! L-am gândit astfel încât și cei care au un minim de cunoștințe să-l poată accesa și să le fie ușor în realizarea fructelor prăjituri.

✅ Cursul video este completat și de un curs scris de 32 pagini foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante. Am integrat în cursul scris și o schemă bloc –schema de lucru care este foarte ușor de urmărit, practic această schemă reprezintă procesul tehnologic al acestor fructe prăjituri.

✅ În prima parte a cursului facem cunoștință cu ciocolata și mai tot ce înseamnă procesele prin care trebuie să treacă pentru a ajunge la forma finală perfect finisată. Vom discuta despre matrițe, coloranți, cicolată. Despre aspectele care m-au făcut să aleg aceste forme de la Pavoni. Vom învăța cum să lucrăm cu aceste matrițe într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

✅ Capitolul 2 al cursului se focuseaza pe realizarea rețetelor și tot ce implică fiecare fruct în parte: creme mousse-uri , eu folosesc extrem de puțin zahăr în rețete, veți vedea acest lucru (chiar și mousse-uri fără zahăr), diferite blaturi, inserții diferite. La fiecare fruct există, în cursul scris, și o imagine cu secțiunea și straturile explicate.

✅ Al treilea capitol este dedicat decorului și tot ce implică acesta: decor fructe, utilizarea și realizarea codițelor, veți cunoaște momentul exact când puteți aplica anumite tehnici de decorare, le-am explicat pas cu pas pentru că sunt anumiți timpi pe care trebuie să-i respectați. Există o ordine în ceea ce privește decorul final al acestor fructe.

✅ Veți învăța cum să le stocați și cum să le păstrați, cum le puteți transporta în siguranță, cum le puteți pune în evidență la un eveniment, cum să curățați într-un mod ușor și sigur matrițele, cum putem lipi corect un fruct pe un biscuit și de ce procedăm asa….foarte multe detalii argumentate pe care le-am învățat din experiență și când cunoști toate “necunoscutele” succesul este garantat!!! Am stricat ceva fructe până am ajuns la acest nivel și de fiecare dată am îmbunătățit până la formula actuală, cea de fructe perfect finisate.

Curs Fructe Prajituri

Mandarina!

Mandarina, prima formă care m-a cucerit!!! Cum am văzut acest silicon la Pavoni am zis că este musai să-l am. Nu a trecut mult timp și mi-am luat întreaga colecție de mulaje!

La prima vedere ai zice că este foarte ușor să lucrezi cu ele…depinde foarte mult ce rezultate vrei să obții. După câteva încercări am ajuns la rezultatul pe care mi-l doream!  Ca și criterii importante pe care le-am urmărit în realizarea lor forma perfectă și rezistența la transport au primat! Anul trecut am realizat câteva candy bar-uri unice care au uimit prin frumusețea acestor fructe! Foarte mulți m-au întrebat ce sunt… dacă sunt acoperite cu marțipan sau pastă de zahăr, dacă sunt fructe trase în zahăr cum se făcea  pe timpuri…..multe întrebări până când se ajungea face to face cu fructul.

Când clienții îți devin prieteni

De multe ori îl auzeam pe soțul meu, Cristian, vorbind cu clienții la telefon explicându-le faptul că în ziua nunții, el fiind fotograf profesionist, fotograful are mai multe calități: fotograf, executant, pozar și cel mai important prietenul mirilor.

Am înțeles acest lucru în 2019 când am lansat cursul fructe prăjituri. Totul a venit într-un mod simplu, natural și asta datorită faptului că atât eu cât și voi avem o pasiune comună și anume cofetăria!

Când avem puncte comune relația se clădește într-un mod sincer, frumos și de lungă durată.

Pe Ionela am cunoscut-o pe Facebook, i-am admirat mereu munca și am felicitat-o de foarte multe ori. A sosit și momentul lansării cursului fructe prăjituri când Ionela ne-a devenit cursant, am pus mâna pe telefon și i-am mulțumit pentru acest lucru, iar de fiecare dată,la lansarea unui curs, ea mă suna și mă felicita. Aceasta este cea mai mare bucurie, nu-ți trebuie altceva care să-ți amintească că faci lucruri frumoase, sincera prietenie este suficientă!

În preajma Crăciunului, 2019, mi-a mentioat faptul că va ajunge la București. Am făcut în așa fel încât să ne vedem și să ne cunoaștem în carne și oase. O persoană minunată, plină de viață și de un vibe benefic, atât ea cât și soțul ei. Oameni frumoși și fericiți! Ne bucură faptul că am avut ocazia să ne cunoaștem!

În cazul Ionelei sunteți voi toți, pe lângă faptul că ne sunteți cursanți ne-ați devenit prieteni. Răspund cu mare drag la fiecare telefon sau mesaj al vostru. Dacă aveți drum la București trebuie doar să mă anuntati… sau venim noi la voi !!!

Fructele Prajituri!

Pe mine aceste fructe prăjituri m-au fermecat încă de la prima vedere! Parcă eram hipnotizată! Atât de fascinată am fost de ele încât anul trecut mai toată activitatea mea s-a desfășurat în jurul lor!

Primul mulaj pe care mi l-am cumpărat a fost cel de mandarine, imediat le-am achiziționat și pe celelalte!

Căpșuna!

Cea mai urâtă sau neplăcută senzație, pentru mine, este atunci când înfometată după mirosul, aroma și gustul unei căpșuni bine coapte și aratoase…cand papilele gustative încep să lucreze …constat un gust alterat, neplăcut și trecut…să gust dintr-o căpșună  afectată de putregaiul cenușiu este cel mai neplăcut lucru…

Azi, căpșuna mea arată exact asa…rosie, frumoasă, parfumată și delicioasă! Are un gust intens de ciocolată și căpșuni, este exact așa cum trebuie să fie o capsună… dulce, elegantă și plină de mireasmă!

Când o tai, întreaga aromă se prelinge în fața ochilor încât îți vine să uiți de toate!

Ce este cursul fructe prăjituri?
 În acest curs vei afla cum să faci exact fructele prăjituri așa cum le fac și eu! Întregul mod de lucru se află în acest curs!! Cursul cuprinde o parte video de 4 ore și ceva și un suport scris de 32 pagini cu toate detaliile.

 Se derulează între anumite ore cursul?
 Nu! Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi, poți sări de la un capitol la altul….îl poți viziona oricând și la orice oră!

Am acces pe viață?
 Da, ai acces pe viață la acest curs. Din momentul în care l-ai accesat este al tău pentru totdeauna. Chiar și când pleci în vacanță și vrei să te uiți, introduci userul și parola și funcționează perfect!

Îl pot accesa de oriunde?
 Indiferent de țara în care locuiești, poți accesa acest curs! Lumea online oferă multe posibilități și facilitează multe! Eu sunt adepta cursurilor online! De ce ? În primul rând mă uit la ele când am timp, costurile sunt mai mici pentru că nu trebuie să mă deplasez dintr-o țară în alta, am acces la curs toată viața! Și înainte de culcare cu telefonul în mână mă uit la cursuri!

 Cum se poate cumpăra cursul? Contează moneda?
 Cursul se poate cumpăra foarte simplu de pe platform noastră! Pașii sunt ușor de urmat, în caz că nu te descurci ne poți suna oricând la numărul de telefon din site și te vom ajuta!
Nu contează ce monedă ai pentru că se va face o conversie automată astfel încât indiferent dacă ai yeni, dolari, lire….transferul va fi făcut!

Trebuie să investesc mult ca să pot realiza aceste fructe?
 Nu! În primul rând îți trebuie un singur silicon care nu este scump! Eu am ales matrițele de la Pavoni pentru că se lucrează foarte bine, au 20 de inserții (asta însemnă că faci 20 de prăjituri dintr-o lovitură) și nu sunt scumpe! Echipa de la Cofetarul Isteț vă poate oferi mai multe informații!

Îmi trebuie multă experiență ca să pot realiza aceste fructe?
Nu! Cursul este gândit în așa mod încât îl pot accesa toate persoanele pasionate indiferent dacă au mai multă sau mai puțină experiență! Se adresează tuturor:pasionați, cofetari cu experiență, zugravi …..oricine poate realiza aceste fructe prăjituri!

Când pot face fructele prăjituri?
Imediat, după ce ai văzut partea video și ai citit cursul scris, te poți apuca de prăjituri! Ce este interesant este faptul că dacă ai uitat ceva poți accesa imediat cursul și te poți duce direct la partea care te interesează. Poți derula de la o prăjitură la alta, de la un capitol la altul.

 Pot face cadou acest curs unei persoane dragi?
 Desigur, îl poți face cadou unei persoane dragi! Va fi un cadou pe viață, va fi un cadou unic și care îl va ajuta în dezvoltarea lui profesională! Plus că te va ține minte pentru tot restul vieții!

Curs Fructe Prajituri

Caisa!

Aceste fructe aduc în sufletul meu primăvara! Culoarea lor vie stârnește surâsul razelor de soare, adierea caldă a vântului și zumzetul albinelor!

Când înfloresc caișii inflorim și noi! Parcă ne umplem de energie și voie bună, ne dezmorțim și respirăm dorințe noi!

Compoziția lor îmi amintește de copilărie, de gustul răcoritor al sarlotei! O șarlotă fină și pufoasă, stropită cu puțin rom, cremos de vanilie și piersică….să vină primăvara!

Para!

Para, cea mai elegantă dintre fructe!

Anul trecut, în grădina mea, am găsit o comoară frumoasă…un copac plin cu pere mici și drăgălașe, foarte aromate și zemoase. Nu mai văzusem nicioadata așa pere! Le-am cules și le-am savurat imediat cu cei dragi!

Galbenă, verde, roșie sau pistruiată , para mea conține mousse de ciocolată albă cu fistic și zmeură.

Dacă vrei să te menții în formă o pară pe zi face minuni!

De ce facem asta?

România este într-un punct interesant pe piața educației online. Adică oamenii încep să se educe tot mai mult din online, dar resursele din care pot să o facă sunt limitate.

Posibil sa cauți direct pe google ”how to..”, decât să cauți în limba română ceva similar. Mai bine cauți direct cursuri online în engleză.

Dar asta înseamnă că suntem într-un punct cheie în care putem să oferim fiecare dintre noi și altora din ce știm.

Înseamnă că suntem în punctul în care ne putem ajuta și educa între noi. Vrem o comunitate care se ridică singură și se educă singură fără să se bazeze pe instituțiile statului, pe institutiile formale.

Avem nevoi mai specifice decât ceea ce oferă o educație formală. Adică te ajută scoala, dar nu îți rezolvă problema. Vrem modalități de educare online, pe piața din România.

Poate țintim sus, dar cu asta în minte am creat Be STORY Teller
Oricât de multă teorie despre mersul pe bicicletă citești, înveți să mergi pe ea, doar atunci când încerci tu. Poate nu îți iese din prima, dar cu fiecare pas te prinzi mai bine cum funcționează.

Astăzi, în România, ca să facem o prăjitură este foarte simplu. Rețete există la tot pasul.
Intră în inboxul tău, în contul tău de facebook sau pe google. Caută și vei găsi tot ce ai nevoie. În era informației și a tehnologiei, nu mai există “secrete”. Ele atârnă din copacii cunoașterii la tot pasul, trebuie doar să le culegi.
Ce lipsește astăzi ca să faci diferența?
Deși virtual poți avea orice îți dorești, în realitate nu poți avea TOT. Trebuie să alegi!

 „A livra informație nu înseamnă educatie”
În această eră în care google și youtube sunt la putere s-a pierdut ceva fundamental, s-a pierdut educația și evoluția ghidată.
Nu informația este cheia la absolut orice. Căutăm pe google și ne suprasolicităm cu prea multă informație, cu prea multe idei. De fapt nu obținem pe anumite domenii ceea ce ne dorim…

Informația este foarte ieftină sau gratis. În schimb educația va deveni din ce în ce mai scumpă!
De ce? Pentru educație reală este nevoie de un instructor, de un ghid, de cineva care să-ți dea feedback la ce faci și să te ghideze acolo unde ai nevoie.
Mă bucur că oamenii își dau seama că doar având informația nu le garantează nimeni rezultate. Valoarea informației este zero fără rezultate, oamenii vor soluții, vor rețeta pas cu pas.
Mai bine aloc timp substanțial în care să mă educ decât zile pline cu multă informație și fără rezultate. Ce vei găsi în cursurile Be Story Teller? Te învățam în mod real să înveți ceea ce noi știm.
Nu te certific, nu îți dau diplomă! Noi obținem rezultate!
Ești cursantul nostru și te ghidăm pas cu pas!
De ce? Pentru că oamenii vor să învețe de la cei cu puterea propriului exemplu!
 

Curs Fructe Prajituri

Vei avea acces la curs toată viața!

Cursul online va fi însoțit și de un suport de curs scris cu foarte multe informații, detalii, rețetele explicate pas cu pas, o schemă generală de lucru pe care am gândit-o sub formă de “blocuri”. Aceste informații scrise se pot printa și le poți pune în biblioteca ta!

Toți cei care vor lua acest curs vor face parte dintr-o comunitate a fructelor în ciocolată. În această comunitate vom discuta, ne vom sprijini, practic va fi o comunitate de suport în ceea ce privește tehnica acestor fructe!

Micile detalii, sunt cele mai importante!

Anul trecut, când am făcut primele fructe, am avut și eșecuri! Îmi doresc ca voi să nu aveți parte de ele! Îmi doresc ca atunci când  mergi să montezi un candy bar să poți scăpa de stresul cu transportul produselor! La toate candy barurile cu fructe prăjituri în cicolata nu există acest stres! Siguranța la transport a fost criteriul cel mai important pentru mine când am dezvoltat această tehnică de lucru. Tocmai de aceea întreg cursul, scris și video, este focusat pe toate aceste detalii.  Având deja toată experiența mea în lucrul cu ele îți va fi extrem de ușor să le faci! Micile detalii, care poate ți se par banale, sunt cele mai importante! Sunt sigură că și cei care se tem de ciocolată,la finalul cursului o vor iubi!! Și o vor prețui și mai mult!

Am cunoscut-o pe Teodora prin intermediul unui grup de Facebook.

Am fost impresionata de munca sa si ma bucur din suflet ca am indraznit sa ii cer un sfat. In felul acesta am descoperit nu numai o mare profesionista, dedicata in totalitate a ceea ce face, ci si mare persoana, calda, generoasa si si intotdeauna deschisa in a te ajuta exact atunci cand ai mai mare nevoie.

O parte extraordinara a muncii sale o reprezinta fructele prajituri. Cand am vazut primele postari ale Teodorei pe grup, am ramas inmarmurita de asemanarea fructelor sale prajituri cu cele reale. A fost pentru prima oara cand am vazut asa ceva.

Prin ce se remarca? Nu numai prin ideea ingeniosa de a face asa ceva, ci si prin felul cum reuseste sa le finiseze si sa le aduca la nivelul unor mici bijuterii.

Orice persoana care se va inspira din munca Teodorei nu poate decat sa castige.

Prima data când am auzit propunerea Teodorei de fructe prăjituri, am fost puțin reticenta, mai ales ca nu-mi inspira prea mult nici numele acestora, dar știind ca Teodora nu m-a dezamăgit niciodată in materie de prăjituri, am zis ok, hai sa le încerc și pe astea.

Rezultatul: wow!

Pe cât sunt de realiste, pe atat sunt de gustoase și “arătoase”. Tehnica fără cusur, rezultat excepțional.

Nu ai cum sa dai greș cu acestea, indiferent de evenimentul in care sunt oferite. Un desert fin și unic (personal nu l-am mai văzut pana acum) potrivit oricărui anotimp, atât prin culoare, textura și gust.

Marina Vanatoru, Rompetrol

Pentru mine aceste minunății de fructe prăjituri sunt un spectacol,de fiecare data mă minunez la fiecare fruct cat poate să “para” de real, nu am mai văzut în România pe cineva să facă așa ceva 🙂 deci pentru mine ești The Best 👏

Te felicit Teo pentru talentul tau si pentru pasiunea care o investești în aceasta frumoasa arta,arta cofetăriei.Felicitari 😘

Adela Ungur, Pasionata de Dulciuri

Ce pot sa spun despre aceste minunății decât ca sunt Woww atât la gust cat și la aspect!!!

Teodora este o fata extraordinara, talentata, perfecționista și o prietena extraordinara!!!!

Tot respectul pt ceea ce face!!! 😘

Ioana Carmen Proca, Pasionata de Cofetarie

Până să descopăr cursul Teodorei am căutat întruna articole care să mă ajute să construiesc și eu aceste deserturi. Am încercat acasă diferite metode de lucru. Faptul că metoda găsită de Teodora e cea mai bună veți regăsi în produsele mele. Mulțumesc. Sunt cele mai frumoase fructe pe care le-am văzut până acum la noi .

Alexandra Cazacu, Pasionata de Cofetarie

📢 Hai în cea mai mare comunitate a fructelor prăjituri!

Vei face parte din cel mai mare grup de suport al fructelor prajituri. În această comunitate vom discuta, ne vom sprijini, practic va fi o comunitate de suport în ceea ce privește tehnica acestor fructe!

Primești metodele de lucru care funcționează!

Vei beneficia de suportul scris al cursului ce conține toate informațiile, detaliile, rețetele explicate pas cu pas! Nu poți printa aceste informații și pune în biblioteca ta!

Vei afla cum să lucrezi cu ciocolata într-un mod cât mai simplu și de mare efect pentru fructele prăjituri!

Vei afla rețetele de mousseuri, inserții, blaturi delicioase și tehnica de lucru a acestor fructe cu formă perfectă în ciocolată, tipsuri.

Vei afla cum să le decorăm și cum să le punem în evidentă în cadrul unui eveniment.

✅Sigur știi pe cineva care are și el nevoie de rețetă!
Fă-i un bine și povestește-i de fructele prăjituri!
✅ Like, Share & Love! ❤️

Curs Fructe Prajituri