LOADING

Type to search

Blog

Se apropie sărbătorile de iarnă

Distrbuie

Eu și ea

Prima întâlnire …ce poți spune la prima întâlnire? Rămâi înmărmurit, tracul te cuprinde…fara cuvinte…

Nu știu cum să încep, nu-mi găsesc cuvintele…

De fiecare dată, cu o zi înainte de începerea filmărilor, îmi organizez gândurile, pas cu pas fiecare detaliu….când ajungem face to face “minunea” se intampla…imi crește pulsul, cuvintele încep să alerge ca la maraton/ ca nebunele…

“Dragule, pune-mi, te rog, un gin!”

“Se rezolvă, draga mea!”

Ginul și apa tonică fac o echipă buna….așa că toți ne tratam cu acest gin magic!

Ușor, ușor madam se da pe brazdă. Nu are încotro!

Ați ghicit cine este madam? Dacă nu, vă spun eu…este camera e filmat!

Iubesc candy barurile și asta datorită deserturilor mici și cochete pe care le conține. Îmi place să stau ore întregi să construiesc și să “modelez” la ele. Așa s-a născut cursul fructe prăjituri și cafetino. Le-am gândit ca și elemente ale candy barurilor în cadrul evenimentelor speciale.

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, am decis că este timpul să facem un curs special și anume un tort entremet etajat. Este gândit ca și piesă centrală de pe masa de Crăciun/sărbători. Alături de familie, de prieteni și de cei dragi ție, într-o atmosferă caldă și senină, vă puteți bucura cu toții de momentul  minunat al sărbătorilor și puteți încununa totul cu un tort deosebit.

Când mă gândesc la sărbători mă gândesc la caramel, nuci și la alte câteva elemente.

Acest tort atinge aceste idei: are caramel, are nuci coapte, migdale, fistic, ananas și cocos. Toate prinse într-o horă perfectă.

Iubesc brâurile din ciocolată! Atât simple cât și texturate. Sunt realizate manual. Îmi place să creez, iar sărbătorile asta înseamnă. Să faci ceva frumos cu mâinile tale și să împarți cu ceilalți bucuria acestui lucru realizat de tine. Brâul din ciocolată asta semifica…ne ține pe toți unul lângă celălalt, ne ține uniți și ne creează bucurii!

Iubesc florile naturale cât și florile uscate. Toate sunt atât de minunate! Cu mulți ani în urmă…cam  20 de ani…culegeam flori, le uscam și împreună cu soțul meu făceam tablouri….și acum privesc cu drag aceste talouri! Este ceea ce ne oferă natura, trebuie doar să le culegem! Și sunt eterne!

Tortul de sărbători pe care vi-l propun conține toate aceste elemente: o explozie de arome, un brâu simplu și de mare efect din ciocolată, flori și conuri uscate ….toate într-o horă frumoasă de sărbători!

Ne auzim curând cu vești noi!

Abonează-te! Stai alături de mine!

Veștile, experiențele și impresiile dulci ajung prima dată la tine !

* indicates required

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *