LOADING

Type to search

Oferta Cursuri Cofetarie

Trufe – Rețetă – Curs online

Distrbuie

TRUFE DE CIOCOLATĂ

O poveste controversată…

“Trufele au un istoric controversat, nu se știe exact când au fost realizate. În anul 1895, patiserul francez, Louis Dufour, încercând să creeze ceva nou de sărbători, a realizat un ganache pe care l-a modelat sub formă de bile, a îmbrăcat bilele în ciocolată și apoi le-a pudrat cu cacao. Mai târziu, în anul 1920, Auguste Escoffier a turnat din greșeală smântână fierbinte peste ciocolată, după răcirea compoziției a realizat biluțe pe care le-a pudrat apoi prin cacao.”

Trufele sunt cele mai cunoscute produse de cofetărie realizate din ciocolată. Când ne gândim la trufe ne gândim la ceva cremos, fin și rafinat. Pot avea înveliș crocant la exterior și un mijloc fin și cremos, pot fi pudrate în cacao, pot avea la exterior alune și diverse fructe confiate. Aceste produse de cofetărie sunt foarte îndrăgite și iubite!

Crema delicioasă care caracterizează aceste produse este ganache-ul din ciocolată. O trufă adevărată trebuie să conțină in centrul ei această umplutură. Ca și realizare, rețeta de ganache este versatilă, se poate accesoriza cu diverse ingrediente (pastă de alune, cognac, lichior, whisky, diverse alune, condiment și altele).

CIOCOLATA ESTE UN MOD CONTINUU DE A ÎNVAȚA ȘI DE A TE ȚINE ÎN PRIZĂ!

TRUFE CURS ONLINE

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII URMÂND UN CURS DEDICAT

“Când am făcut aceste trufe am dat cadou câteva unei bune prietene, doctor oncolog…la câteva zile a dorit să-i fac 2 Kg, unul pentru ea, celălalt pentru soț, le-a devorat într-un timp record, nu le venea să creadă…”

MAI MULT…

BONUS – Cursul de Trufe include în structura lui și Cursul de Temperarea Ciocolatei

„Ciocolata este, poate, cel mai complex ingredient folosit în cofetărie! Un ciocolatier/cofetar de fiecare dată când lucrează cu ciocolată trebuie să o tempereze! Totul se învârte în jurul procesului de cristalizare a moleculelor de unt de cacao. Aceste cristale nu pot fi observate cu ochiul liber!”

Lucrul cu ciocolata, înseamnă înțelegerea tuturor proceselor ce au loc în interiorul ei, învățarea, stăpânirea și dobândirea abilitaților în lucrul cu acest ingredient unic, faptul că produsul final depinde de toate acestea, iar neatentiile duc la produse de calitate inferioară!

Untul de cacao este grăsimea naturală care se găsește în boabele de cacao și datorită lui trebuie să fie temperată ciocolată înainte de a fi folosită.

Practic a tempera înseamnă să te joci de-a încălzitul, răcitul și încălzitul până iese treaba.

Putem asemăna ciocolata temperată cu un diamant care are strălucire (luciu) fiind dur, tare și stabil, dar și frumos, apetisant în același timp… 

Apasă butonul de mai jos pentru a te înscrie la 

Cursul Online – TRUFE

Trufe

Trufele sunt cele mai cunoscute produse de cofetărie realizate din ciocolată.

Trufe

Cremos, fin și rafinat. 

Trufe

Aceste produse de cofetărie sunt foarte îndrăgite și iubite!

Cursul video TRUFE este completat și de un curs scris de 18 pagini foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante. Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit, practic această schemă reprezintă procesul tehnologic al acestor trufe. 

Facem cunoștință cu ciocolata și mai tot ce înseamnă procesele prin care trebuie să treacă pentru a ajunge la forma finală. Vom discuta despre ciocolată, rolul incredientelor în ganche, despre mediul și modul de lucru, arome și îndulcitori, decor și depozitare. Vom învăța cum să lucrăm într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”. 

Citește în continuare și află toate detaliile.

Teodora Pană

Având deja toată experiența mea îți va fi extrem de ușor!

Faptul că sunt îndrăgostită de ciocolată nu este o noutate. Cred că este cel mai frumos capitol din toată cofetăria. Să poți imortaliza pentru mult timp un moment al anului, folosind ciocolata, mi se pare incredibil.

Când faci ceea ce-ți place nu mai simți oboseala, nebunia și haosul care se creează în jurul tău atunci când lucrezi cu ciocolata….. nu mai contează! Colorantii  sar peste tot, ciocolata zboară și ea….este o magie totală!!!

Ți s-a întâmplat să mergi la un curs și când ajungi acasă să nu ai rezultate?

 Curs online, curs bine pus la punct, bine structurat astfel încât să fie accesat ușor și de oricine indiferent de țara în care locuiește și să fie ușor de lucrat… fără foarte multe ustensile pompoase!

Garantie 100%

Respecți toți pașii din curs și rezultatul este garantat.

Ai la dispoziție 14 zile să testezi cursul. Dacă ești nemulțumit de curs trimite-ne un e-mail și îți vei primi banii înapoi (100% garantat). 

De ce? Pentru că avem încredere în cursurile noastre.

 Vrem să investești fără nici un risc!

Avem încredere în noi și am transmis încredere. Pe lângă încredere am transmis valoare și s-a întors valoare atât în viața noastră cât și în viața participanților.

Nu am nici un client nemulțumit! Toți reușesc din Prima!

Reteta Trufe

CUM FUNCTIONEAZA

Etapa 1 - Urmărești Cursul

Toți au de câștigat! Zeci de cursanți au acces la informațiile valoroase. Iți dezvăluim medoda……

Etapa 2 - Aplici imediat!

Imediat, după ce ai văzut partea video și ai citit cursul scris, te poți apuca de lucru!

Etapa 3 - Creativitate

Te îndrăgostești de ciocolată și de formele pe care le poate capăta!

CE SPUN CLIENȚII BE STORY TELLER…

Mihaela Ilie – Freelancer –  “Felicitări! Este un curs pe care l-am parcurs ca pe un basm, complet si complex tocmai prin cursivitate si simplificarea etapelor. Mă simt ca si cum as fi absolvit “Academia Dulce!”

Ligia Badulescu – “Cursul video a fost minunat. Despre cursul scris nici nu mai pot spune. A fost perfect prezentat. Un curs atent creat. Se vede dedicarea. Multumesc, inca o data!”

Anca TA Ursu – ” Cat de minunat e structurat cursul! Imi plac schemele, mereu retetele le am pe scheme si imi e tare usor. Am fost curioasa cum e un curs online si am zis ca acesta e un inceput bun si chiar imi place, felicitări pt tot!”

Apasă butonul de mai jos pentru a te înscrie la 

Cursul Online – TRUFE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CUI SE ADRESEAZĂ?

❓Îmi trebuie multă experiență ca să pot realiza aceste deserturi?
Nu! Cursurile sunt gândite în așa mod încât îl pot accesa toate persoanele pasionate indiferent dacă au mai multă sau mai puțină experiență! Se adresează tuturor: pasionați, cofetari cu experiență, zugravi …..oricine poate realiza acest desert!

✅ Acest cursuri se adresează tuturor pasionaților de cofetărie! Le-am gândit astfel încât și cei care au un minim de cunoștințe să-l poată accesa și să le fie ușor în realizarea lui.

ACCES PE VIAȚĂ ȘI DE ORIUNDE!

Am acces pe viață?
 Da, ai acces pe viață la acest curs. Din momentul în care l-ai accesat este al tău pentru totdeauna. Chiar și când pleci în vacanță și vrei să te uiți, introduci userul și parola și funcționează perfect!

 

Îl pot accesa de oriunde?
 Indiferent de țara în care locuiești, poți accesa acest curs! Lumea online oferă multe posibilități și facilitează multe! Eu sunt adepta cursurilor online! De ce ? În primul rând mă uit la ele când am timp, costurile sunt mai mici pentru că nu trebuie să mă deplasez dintr-o țară în alta, am acces la curs toată viața! Și înainte de culcare cu telefonul în mână mă uit la cursuri!

ÎNVEȚI CÂND VREI TU - ÎN RITMUL TĂU

Ți s-a întâmplat să nu ai chef, dispozitie să muncești sau să studiezi, deși trebuia să o faci în acel moment?
Având la dispoziție un curs online, înveți când vrei tu –  la 3 noaptea sau la primele ore ale dimineții…

 

Poți urmări cursul mai repede sau mai lent, în funcție de ritmul tău.

 

✅ Cursul video –  este completat și de un cursul scris foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante.  Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit. 

 

Vei învăța cum să lucrezi într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

CE GĂSESC ÎN CURSURI?

✅ Cursurile video sunt usor de parcurs si primești metodele de lucru care funcționează! Realizarea rețetelor și tot ce implică.

✅ Cursurile video –  sunt completate și de un cursuri scrise foarte detaliate, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante, imagini cu secțiuni… Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit. 

Vei învăța cum să lucrezi într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

Capitol dedicat decorului și tot ce implică acesta.

POSIBILITATEA SĂ REVEZI CURSUL DE MAI MULTE ORI PENTRU FIXAREA INFORMAȚIEI

Unele persoane spun că nimic nu se compară cu experiența directă, atunci când vezi live instructorul și îți împărtășește cunoștințele lui.

…de acord, DAR cursurile online au un avantaj incomparabil – faptul că poți revedea lecțiile de câte ori vrei, exact așa cum au fost predate și explicate.

 

Care este filmul tău preferat? de cate ori ai ravăzut acest film? Știu persoane care s-au uitat la un film și de 50 ori și încă îl mai urmăresc și acum.

 

Te poți întoarce la o anumită informație din mijlocul cursului, exact la acea informație de care aveai nevoie.

 

 Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

POT FACE CADOU ACESTE CURSURI UNEI PERSOANE DRAGI?

 Desigur, le poți face cadou unei persoane dragi! Va fi un cadou pe viață, va fi un cadou unic și care îl va ajuta în dezvoltarea lui profesională! Plus că te va ține minte pentru tot restul vieții!

CARE ESTE INVESTIȚIA MEA?

 Cum se poate cumpăra un curs? Contează moneda?
 Cursul se poate cumpăra foarte simplu de pe platform noastră! Pașii sunt ușor de urmat, în caz că nu te descurci ne poți suna oricând la numărul de telefon din site și te vom ajuta!
Nu contează ce monedă ai pentru că se va face o conversie automată astfel încât indiferent dacă ai yeni, dolari, lire….transferul va fi făcut!

SE DERULEAZĂ ÎNTRE ANUMITE ORE CURSURILE?

 Nu! Acest cursuri au fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care le va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

POSIBILITATEA SĂ REVEZI CURSUL DE MAI MULTE ORI PENTRU FIXAREA INFORMAȚIEI

Unele persoane spun că nimic nu se compară cu experiența directă, atunci când vezi live instructorul și îți împărtășește cunoștințele lui.

…de acord, DAR cursurile online au un avantaj incomparabil – faptul că poți revedea lecțiile de câte ori vrei, exact așa cum au fost predate și explicate.

Care este filmul tău preferat? de cate ori ai ravăzut acest film? Știu persoane care s-au uitat la un film și de 50 ori și încă îl mai urmăresc și acum.

Te poți întoarce la o anumită informație din mijlocul cursului, exact la acea informație de care aveai nevoie.

 Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

ă!