LOADING

Type to search

Info

De ce facem asta?

Distrbuie

Am lansat Be STORY Teller  pentru a ne adresa unei probleme pe care am identificat-o pe piața din România.

De ce facem asta?

România este într-un punct interesant pe piața educației online. Adică oamenii încep să se educe tot mai mult din online, dar resursele din care pot să o facă sunt limitate.

Posibil sa cauți direct pe google ”how to..”, decât să cauți în limba română ceva similar. Mai bine cauți direct cursuri online în engleză.

Dar asta înseamnă că suntem într-un punct cheie în care putem să oferim fiecare dintre noi și altora din ce știm.

Înseamnă că suntem în punctul în care ne putem ajuta și educa între noi. Vrem o comunitate care se ridică singură și se educă singură fără să se bazeze pe instituțiile statului, pe institutiile formale.

Avem nevoi mai specifice decât ceea ce oferă o educație formală. Adică te ajută scoala, dar nu îți rezolvă problema. Vrem modalități de educare online, pe piața din România.

Poate țintim sus, dar cu asta în minte am creat Be STORY Teller

Oricât de multă teorie despre mersul pe bicicletă citești, înveți să mergi pe ea, doar atunci când încerci tu. Poate nu îți iese din prima, dar cu fiecare pas te prinzi mai bine cum funcționează.

Astăzi, în România, ca să facem o prăjitură este foarte simplu. Rețete există la tot pasul.

Intră în inboxul tău, în contul tău de facebook sau pe google. Caută și vei găsi tot ce ai nevoie. În era informației și a tehnologiei, nu mai există “secrete”. Ele atârnă din copacii cunoașterii la tot pasul, trebuie doar să le culegi.

Ce lipsește astăzi ca să faci diferența?

Deși virtual poți avea orice îți dorești, în realitate nu poți avea TOT. Trebuie să alegi!

În viața oamenilor educația este necesară, rezultatele pe care le avem ca oameni vin în urma educației.

În zilele noastre ne-am obișnuit ca orice nevoie avem dăm un search pe google. Ești la o întâlnire cu prietenii, nu se știe o informație intri pe google și vezi despre ce este vorba. Era asta informațională în care trăim a deschis oportunități dar și multe dezavantaje cu această ocazie.

Dacă nu cauți pe google te muți pe youtube. Pe locul 2 în topul celor mai căutate videouri sunt cele de tip „how to…”

Când a apărut google probabil a fost multă bucurie ca avem acces la informație din toate domeniile. Au trecut anii și atât de multă informație că al nostru creier nu o mai poate duce, este un bombardament informațional.

Ceea ce trebuia să fie marele nostru pas către înainte, calitatea veietii să crească, a început să fie o mare problemă într-o lume cu posibilități multiple. O lume în care poți să înveți orice, ajungi să nu mai poți face nimic, să-ți pierzi încrederea în tine, să te simți stresat și toate acestea pentru ca sunt foarte multe opțiuni și există foarte multă informație. Nu mai facem față, fiziologic vorbind, iar informația se dublează în fiecare an.

 „A livra informație nu înseamnă educatie”

În această eră în care google și youtube sunt la putere s-a pierdut ceva fundamental, s-a pierdut educația și evoluția ghidată.

Nu informația este cheia la absolut orice. Căutăm pe google și ne suprasolicităm cu prea multă informație, cu prea multe idei. De fapt nu obținem pe anumite domenii ceea ce ne dorim…

De ce avem nevoie de mentori, de antrenori???

Nu vream să dăm informația mai departe, informația se găsește gratuit pe google și youtube și pe alte motoare de căutare, noi vrem să îți arătăm pas cu pas.

Ce ne-am propus? Care este next level?

Informația este foarte ieftină sau gratis. În schimb educația va deveni din ce în ce mai scumpă!

De ce? Pentru educație reală este nevoie de un instructor, de un ghid, de cineva care să-ți dea feedback la ce faci și să te ghideze acolo unde ai nevoie.

Mă bucur că oamenii își dau seama că doar având informația nu le garantează nimeni rezultate. Valoarea informației este zero fără rezultate, oamenii vor soluții, vor rețeta pas cu pas.

Mai bine aloc timp substanțial în care să mă educ decât zile pline cu multă informație și fără rezultate. Ce vei găsi în cursurile Be Story Teller? Te învățam în mod real să înveți ceea ce noi știm.

Nu te certific, nu îți dau diplomă! Noi obținem rezultate!

Ești cursantul nostru și te ghidăm pas cu pas!

De ce? Pentru că oamenii vor să învețe de la cei cu puterea propriului exemplu!

Articolul anterior