LOADING

Type to search

Am dezvoltat o metodă de lucru unică, tehnica este concepută pentru prăjiturile fructe lucrate în ciocolată!

Curs Fructe Prajituri

Ne-am decis să realizăm un curs online! Te anunțăm când lansăm!

* indicates required

Bunătățilelu'Teo

Be STORY Teller

Anul trecut pot spune că am adus fructele prăjituri în România.

Am dezvoltat o metodă de lucru unică la noi și probabil în multe țări, tehnica este concepută pentru prăjiturile fructe lucrate în ciocolată.

Am primit multe întrebări și solicitări legate de aceste fructe!

Așa că ne-am decis să realizăm un curs online, un curs bine pus la punct, bine structurat astfel încât să fie accesat ușor și de oricine indiferent de țara în care locuiește și să fie ușor de lucrat… fără foarte multe ustensile pompoase!

Urmărești Cursul

Aplici imediat!

Realizezi fructele prăjituri!

Mere Verzi!

Un măr verde pe stomacul gol te încarcă cu energie, te vitaminizează, îți accelerează metabolismul… așa  recomandă medicul! Așa că voi asculta de sfatul lui și mă voi desfăta zilnic cu un măr verde!

O șarlotă cu mentă și mijloc de mere trase în unt și zahăr este tot ce îmi doresc!

Vă poftesc la o felie de măr!

Mandarina!

Mandarina, prima formă care m-a cucerit!!! Cum am văzut acest silicon la Pavoni am zis că este musai să-l am. Nu a trecut mult timp și mi-am luat întreaga colecție de mulaje!

La prima vedere ai zice că este foarte ușor să lucrezi cu ele…depinde foarte mult ce rezultate vrei să obții. După câteva încercări am ajuns la rezultatul pe care mi-l doream!  Ca și criterii importante pe care le-am urmărit în realizarea lor forma perfectă și rezistența la transport au primat! Anul trecut am realizat câteva candy bar-uri unice care au uimit prin frumusețea acestor fructe! Foarte mulți m-au întrebat ce sunt… dacă sunt acoperite cu marțipan sau pastă de zahăr, dacă sunt fructe trase în zahăr cum se făcea  pe timpuri…..multe întrebări până când se ajungea face to face cu fructul.

Fructele Prajituri!

Pe mine aceste fructe prăjituri m-au fermecat încă de la prima vedere! Parcă eram hipnotizată! Atât de fascinată am fost de ele încât anul trecut mai toată activitatea mea s-a desfășurat în jurul lor!

Primul mulaj pe care mi l-am cumpărat a fost cel de mandarine, imediat le-am achiziționat și pe celelalte!

Căpșuna!

Cea mai urâtă sau neplăcută senzație, pentru mine, este atunci când înfometată după mirosul, aroma și gustul unei căpșuni bine coapte și aratoase…cand papilele gustative încep să lucreze …constat un gust alterat, neplăcut și trecut…să gust dintr-o căpșună  afectată de putregaiul cenușiu este cel mai neplăcut lucru…

Azi, căpșuna mea arată exact asa…rosie, frumoasă, parfumată și delicioasă! Are un gust intens de ciocolată și căpșuni, este exact așa cum trebuie să fie o capsună… dulce, elegantă și plină de mireasmă!

Când o tai, întreaga aromă se prelinge în fața ochilor încât îți vine să uiți de toate!

Caisa!

Aceste fructe aduc în sufletul meu primăvara! Culoarea lor vie stârnește surâsul razelor de soare, adierea caldă a vântului și zumzetul albinelor!

Când înfloresc caișii inflorim și noi! Parcă ne umplem de energie și voie bună, ne dezmorțim și respirăm dorințe noi!

Compoziția lor îmi amintește de copilărie, de gustul răcoritor al sarlotei! O șarlotă fină și pufoasă, stropită cu puțin rom, cremos de vanilie și piersică….să vină primăvara!

Para!

Para, cea mai elegantă dintre fructe!

Anul trecut, în grădina mea, am găsit o comoară frumoasă…un copac plin cu pere mici și drăgălașe, foarte aromate și zemoase. Nu mai văzusem nicioadata așa pere! Le-am cules și le-am savurat imediat cu cei dragi!

Galbenă, verde, roșie sau pistruiată , para mea conține mousse de ciocolată albă cu fistic și zmeură.

Dacă vrei să te menții în formă o pară pe zi face minuni!

Vei avea acces la curs toată viața!

Cursul online va fi însoțit și de un suport de curs scris cu foarte multe informații, detalii, rețetele explicate pas cu pas, o schemă generală de lucru pe care am gândit-o sub formă de “blocuri”. Aceste informații scrise se pot printa și le poți pune în biblioteca ta!

Toți cei care vor lua acest curs vor face parte dintr-o comunitate a fructelor în ciocolată. În această comunitate vom discuta, ne vom sprijini, practic va fi o comunitate de suport în ceea ce privește tehnica acestor fructe!

Micile detalii, sunt cele mai importante!

Anul trecut, când am făcut primele fructe, am avut și eșecuri! Îmi doresc ca voi să nu aveți parte de ele! Îmi doresc ca atunci când  mergi să montezi un candy bar să poți scăpa de stresul cu transportul produselor! La toate candy barurile cu fructe prăjituri în cicolata nu există acest stres! Siguranța la transport a fost criteriul cel mai important pentru mine când am dezvoltat această tehnică de lucru. Tocmai de aceea întreg cursul, scris și video, este focusat pe toate aceste detalii.  Având deja toată experiența mea în lucrul cu ele îți va fi extrem de ușor să le faci! Micile detalii, care poate ți se par banale, sunt cele mai importante! Sunt sigură că și cei care se tem de ciocolată,la finalul cursului o vor iubi!! Și o vor prețui și mai mult!

Am cunoscut-o pe Teodora prin intermediul unui grup de Facebook.

Am fost impresionata de munca sa si ma bucur din suflet ca am indraznit sa ii cer un sfat. In felul acesta am descoperit nu numai o mare profesionista, dedicata in totalitate a ceea ce face, ci si mare persoana, calda, generoasa si si intotdeauna deschisa in a te ajuta exact atunci cand ai mai mare nevoie.

O parte extraordinara a muncii sale o reprezinta fructele prajituri. Cand am vazut primele postari ale Teodorei pe grup, am ramas inmarmurita de asemanarea fructelor sale prajituri cu cele reale. A fost pentru prima oara cand am vazut asa ceva.

Prin ce se remarca? Nu numai prin ideea ingeniosa de a face asa ceva, ci si prin felul cum reuseste sa le finiseze si sa le aduca la nivelul unor mici bijuterii.

Orice persoana care se va inspira din munca Teodorei nu poate decat sa castige.

Prima data când am auzit propunerea Teodorei de fructe prăjituri, am fost puțin reticenta, mai ales ca nu-mi inspira prea mult nici numele acestora, dar știind ca Teodora nu m-a dezamăgit niciodată in materie de prăjituri, am zis ok, hai sa le încerc și pe astea.

Rezultatul: wow!

Pe cât sunt de realiste, pe atat sunt de gustoase și “arătoase”. Tehnica fără cusur, rezultat excepțional.

Nu ai cum sa dai greș cu acestea, indiferent de evenimentul in care sunt oferite. Un desert fin și unic (personal nu l-am mai văzut pana acum) potrivit oricărui anotimp, atât prin culoare, textura și gust.

Marina Vanatoru, Rompetrol

Pentru mine aceste minunății de fructe prăjituri sunt un spectacol,de fiecare data mă minunez la fiecare fruct cat poate să “para” de real, nu am mai văzut în România pe cineva să facă așa ceva 🙂 deci pentru mine ești The Best 👏

Te felicit Teo pentru talentul tau si pentru pasiunea care o investești în aceasta frumoasa arta,arta cofetăriei.Felicitari 😘

Adela Ungur, Pasionata de Dulciuri

Ce pot sa spun despre aceste minunății decât ca sunt Woww atât la gust cat și la aspect!!!

Teodora este o fata extraordinara, talentata, perfecționista și o prietena extraordinara!!!!

Tot respectul pt ceea ce face!!! 😘

Ioana Carmen Proca, Pasionata de Cofetarie

Până să descopăr cursul Teodorei am căutat întruna articole care să mă ajute să construiesc și eu aceste deserturi. Am încercat acasă diferite metode de lucru. Faptul că metoda găsită de Teodora e cea mai bună veți regăsi în produsele mele. Mulțumesc. Sunt cele mai frumoase fructe pe care le-am văzut până acum la noi .

Alexandra Cazacu, Pasionata de Cofetarie

📢 Hai în cea mai mare comunitate a fructelor prăjituri!

Vei face parte din cel mai mare grup de suport al fructelor prajituri. În această comunitate vom discuta, ne vom sprijini, practic va fi o comunitate de suport în ceea ce privește tehnica acestor fructe!

Primești metodele de lucru care funcționează!

Vei beneficia de suportul scris al cursului ce conține toate informațiile, detaliile, rețetele explicate pas cu pas! Nu poți printa aceste informații și pune în biblioteca ta!

Vei afla cum să lucrezi cu ciocolata într-un mod cât mai simplu și de mare efect pentru fructele prăjituri!

Vei afla rețetele de mousseuri, inserții, blaturi delicioase și tehnica de lucru a acestor fructe cu formă perfectă în ciocolată, tipsuri.

Vei afla cum să le decorăm și cum să le punem în evidentă în cadrul unui eveniment.

✅Sigur știi pe cineva care are și el nevoie de rețetă!
Fă-i un bine și povestește-i de fructele prăjituri!
✅ Like, Share & Love! ❤️

Curs Fructe Prajituri

Ne-am decis să realizăm un curs online! Te anunțăm când lansăm!

* indicates required

Sunt delicioase! Aromate, cremoase, un adevărat răsfăț! Iar aspectul este Wow! Foarte încântată de fructele lui Teo

Prăjiturile fructe au gust divin!

O adevărată profesionistă! 

Cristina Gheorghe, House of Fraser, United Kingdom