LOADING

Type to search

Blog

Zmeură!…

Distrbuie

Zmeură!

Pe dealuri, câmpii, margini de șanturi….cam așa era copilăria noastră…alergam toată ziua și când vedeam o tufă de zmeur năvăleam …era pe apucate…o culegeam rapid și imediat o mână plină de fructe ajungea acolo unde trebuia….le mâncam instant fără a fi spălate !!!  Erau delicioase!

Mai este puțin și toate crenguțele de zmeur din curtea mea se vor umple de flori parfumate. Luna mai va fi animată de mireasma zmeurului.

Iubesc zmeura…asa că azi când m-am trezit am trecut la treabă: o zmeură parfumată, elegantă și gustoasă! Ador ciocolata și fructele acrișoare. Am creat un cremeux de ciocolată fără zahăr, cu zmeură liofilizată și piure de căpșuni…o aromă desăvârșită!

O zmeură dulce-acrișoară și parfumată este tot ce îți trebuie ca să începi o nouă zi.

Impresii și experiențe dulci!

* indicates required

Tag-uri:
Articolul anterior
Urmatorul articol

2 Comentarii

  1. Popescu Mihaela 31 martie 2019

    Buna ziua! Mi se pare foarte binevenita idee unui curs on line, la care pot participa si doritori care sunt din alte localitati sau tari decat formatorul
    As dori, va rog, sa precizati cate sunt conditiile de participare la acest curs.
    Multumesc!

    Răspunde
    1. Teodora 31 martie 2019

      Va multumim,cursul se adreseaza tuturor pasionatilor de cofetarie! Am filmat cursul, iar acum se lucreaza la montajul lui. Cat de curand va fi disponibil si vom anunta pe mail persoanele interesate. Nu este nevoie de o experienta vasta pentru a putea accesa acest curs, l-am structurat de asa natura incat si cei incepatori sa poata realiza aceste fructe prajituri.

      Răspunde

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *