LOADING

Type to search

Blog

O dragoste nouă!

Distrbuie

❤️ Simina si Marius

✔︎ Ce poate fi mai frumos decât să ai pasiuni comune, să împărtășești aceleași gânduri și idei cu persoana iubită!

✔︎ Pe Simina am cunoscut-o pe facebook, este stabilită în Marea Britanie, are o familie tare frumoasă și o pasiune la fel de frumoasă!
Pasiunea leagă prietenii și iubiri!

💑 Cofetăria unește oamenii, îi ține aproape și îi face să viseze!

🥰 Cum se face că prietenii iți devin clienți, iar clienții iți devin prieteni! Simina a decis să achiziționeze cursul nostru de Fructe Prăjituri, iar împreună cu soțul ei, Marius, au savurat fiecare minut și secundă din curs. Au fost atât de încântați încât s-au și apucat imediat de treabă!

🎬 Mi-au trimis poze din fiecare etapă!!! Se vede bucuria pe fata lor!
Simina și Marius sunt primul cuplu care realizează fructele prăjituri împreună!

🍏🍐🍊🍓🍑 Fructele prăjituri aduc oamenii împreună, îi fac să creeze, îi fac să zâmbească și îi fac să dorească!

❤️ Că să faci aceste fructe iți trebuie 3 zile, Simina și Marius s-au pregătit și organizat foarte bine, iar când au văzut rezultatele s-au reindragostit pe loc unul de celalalt, de ceea ce pot ei realiza împreună! O dragoste nouă! 💏

 

Fructe Prajituri - Cursuri online

” Mulțumesc , Teodora!🤗🤗

Atunci când iubești ceea ce faci, celelalte aspecte care te motivează vin de la sine. Este foarte clar că te vei dezvolta armonios în carieră dacă ai ales să faci ceea ce îți dorești.

Făcând ceea ce ne place, transmitem celorlalți valorile, ideile, creativitatea și individualitatea noastră prin rezultatul muncii noastre.

Provocările din domeniul în care excelăm aduc cu ele o satisfacție imensă. De aceea este atât de recomandat să acceptăm provocările, să ne depășim temerile și să ieșim din zona de confort.Când facem ceea ce ne place, părțile mai puțin plăcute sunt îmbrăcate mai ușor de o aură pozitivă. ”

www.cursuri.bestoryteller.ro

Tag-uri:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *