LOADING

Type to search

Blog

Când clienții îți devin prieteni

Distrbuie

Când clienții îți devin prieteni

De multe ori îl auzeam pe soțul meu, Cristian, vorbind cu clienții la telefon explicându-le faptul că în ziua nunții, el fiind fotograf profesionist, fotograful are mai multe calități: fotograf, executant, pozar și cel mai important prietenul mirilor.

Am înțeles acest lucru în 2019 când am lansat cursul fructe prăjituri. Totul a venit într-un mod simplu, natural și asta datorită faptului că atât eu cât și voi avem o pasiune comună și anume cofetăria!

Când avem puncte comune relația se clădește într-un mod sincer, frumos și de lungă durată.

Pe Ionela am cunoscut-o pe Facebook, i-am admirat mereu munca și am felicitat-o de foarte multe ori. A sosit și momentul lansării cursului fructe prăjituri când Ionela ne-a devenit cursant, am pus mâna pe telefon și i-am mulțumit pentru acest lucru, iar de fiecare dată,la lansarea unui curs, ea mă suna și mă felicita. Aceasta este cea mai mare bucurie, nu-ți trebuie altceva care să-ți amintească că faci lucruri frumoase, sincera prietenie este suficientă!

În preajma Crăciunului, 2019, mi-a mentioat faptul că va ajuge la București. Am făcut în așa fel încât să ne vedem și să ne cunoaștem în carne și oase. O persoană minunată, plină de viață și de un vibe benefic, atât ea cât și soțul ei. Oameni frumoși și fericiți! Ne bucură faptul că am avut ocazia să ne cunoaștem!

În cazul Ionelei sunteți voi toți, pe lângă faptul că ne sunteți cursanți ne-ați devenit prieteni. Răspund cu mare drag la fiecare telefon sau mesaj al vostru. Dacă aveți drum la București trebuie doar să mă anuntati… sau venim noi la voi !!!

Ne auzim curând cu vești noi!

Abonează-te! Stai alături de mine!

Veștile, experiențele și impresiile dulci ajung prima dată la tine !

* indicates required

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *